روی کار آمدن مجدد قوامالسلطنه و سرکوب سیمیتقو که پیش از این ذکر شد، منازعه سختی را میان قوام و رضاخان به دنبال داشت؛ که در نهایت رضاخان، که از جانب بریتانیا و ارتش حمایت میشد، از این منازعه پیروز بیرون آمد
با پایتخت شدن و تبدیل تهران به یک شهر کم کم بایستی اصول زندگی شهرنشینی در آن رعایت میشد تا بتوان بهداشت شهر را تامین کرد به همین خاطر ناصرالدین شاه قاجار در اعلامیهای دستوراتی بهداشتی به مردم ابلاغ کرده است.
محمد بن جریر طبری در هر روز حدود ۴۰ برگ از تاریخ را نگاشت و پس از ۴۰ سال این تاریخ تکمیل شد، وی در این مجموعه به تاریخ اسلام بسیار تأکید کرد تا نشان دهد بزرگترین دین متمدن سراسر دنیای اسلام است.
در روز ۱۷ اردیبهشت ۱۲۷۵ ناصرالدین شاه برای برگزاری جشنهای پنجاهمین سال سلطنت خود به شاهعبدالعظیم رفت. وی شاه را در هنگام ورود به امامزاده حمزه، در داخل حرم هدف گلوله قرار داد و کشت. میرزارضا در سحرگاه روز پنجشنبه دوم ربیعالاول در میدان مشق تهران بهدار آویخته شد.
در آرشیو عکس های تاریخی مربوط به دوران قاجار چه بسیار عکس هایی که از کشتار بی رحمانه ی حیات وحش ایران خبر می دهند.در این وادی عبدالحسین میرزا فرمانفرما یکی از چهره های بانفوذ و رجال شهیر سیاسی در اواخر عصر قاجار از علاقمندان به شکار محسوب میشد.
کمیته مجازات مرکب از تنی چند از طرفداران مشروطه بودند که ناکامی مشروطیت را به سبب خیانت و بیکفایتی وزرا میدانستند و شخصی مانند کریم دواتگر مامور ترور شیخ فضل اللَّه نوری شد که به این کار موفق نشد.
"مینارد اوون ویلیامز" که یکی از مشهورترین عکاسان گردشگر به شمار میرود و به خاطر اولین عکس رنگی از مجسمه های بودایی غول پیکر متعلق به قرن ششم در بامیان افغانستان در تاریخ عکاسی شناخته میشود در جریان سفر به آسیا و خاورمیانه از ایران نیز عکاسی کرده است. "مینارد اوون ویلیامز" یکی از پیشگامان عکاسی گردشگری در تاریخ عکاسی مدرن به شمار می...
جناب آقای امیرعلی حسنلو در کتاب پوشش و تغذیه در سیرۀ معصومان علیهمالسلام ضمن اشاره به دیدگاه قرآن کریم، گفتار و کردار معصومان علیهمالسلام را در این زمینه بررسی و تلاش کرده است نمونه و الگوی مناسبی از سیرۀ اهل بیت علیهمالسلام دراینباره ارائه نماید.
کتاب «چپ در ایران» دربرگیرندۀ اسنادی است که دو منبع ساواک در تشکیلات تهرانِ حزب توده در اختیار ساواک قرار داده است. اسناد گردآوریشده در این مجموعه شامل دو فصل است..
عضدالملک، در این سفرنامه گزارش سفر خود به عتبات عالیات در سال1283ق. را، که از سوى ناصرالدین شاه قاجار بدان مامور گشته بود و طى آن همچنین ماموریت داشت، خشتهاى طلایى را که نذر همایونى براى گنبد امامان بزرگوار عسکریین(علیهماالسلام) بود، به همراه ببرد، ارائه نموده است..
حسن زاهدی اظهار داشت: حقیقت این است که دوستان میگویند که هر وقت ما به منزل تیمسار میرویم در آنجا زنهای ناشناس و هرزه را مشاهده میکنیم که با شخصیت ما مغایرت دارد و احتمال دارد که آنها ما را شناخته و بعداً مزاحمت برای ما ایجاد کنند.
مهندس روحانی و دکتر نهاوندی جلسات بزم ماهانه با هم دارند و در این جلسات همه با رفیقههای خود شرکت میکنند و به بادهگساری میپردازند. در این جلسات بزم، این عده تصمیم گرفتهاند از یکدیگر کاملاً حمایت کنند و فقط شاهنشاه را بشناسند و جز دستورات شاهنشاه برنامه کسی را مورد اجرا قرار ندهند.