یکی از علل اندک بودن آثار و تحقیقات دربارهی نتایج انقلابها، چه در داخل و چه در محیط بینالملل، مخالف بودن غرب با انقلاب است. فِرِد هالیدِی در مقالهای با عنوان «انقلاب و روابط بینالملل» به این نکته اشاره کرده است. با بروز انقلاب، در درجهی اول، منافع غرب تهدید میشود.
مارگارت تاچر در سالهای پس از خداحافظی از دنیای سیاست در خانهای زندگی میکرد که قیمت روز آن حدود 30 میلیون پوند ارزش دارد. خانهای که به نوشته نشریه تلگراف 6 طبقه بوده و 6 اتاق خواب دارد و در مجللترین نقطه شهر لندن در میدان «بلگراویا» قرار داد.
با سیری در برنامههای اقتصادی محمدرضا پهلوی میتوان به این نتیجه رسید که این برنامهها در نهایت ضربه سنگینی بر اقتصاد کشور وارد کردهاند. از آنجا که مولفه اصلی این برنامههای اقتصادی، استبداد سلطنتی و منافع دربار بود، خسارتهای جبران ناپذیری بر اقتصاد ایران وارد شد و علیرغم تبلیغات رژیم شاه در زمینه دستاوردهای عظیم اقتصادی، واقعیت خبر از ناکامی اقتصاد ...
زوارهای دادستان وقت انقلاب در خاطراتش میگوید:«مهندس بازرگان نامهای خطاب به من نوشته و قسم جلاله داده بود که هرگاه خواستند سپهبد مقدم رئیس ساواک را بازجویی و محاکمه کنند،به ایشان خبر دهم تا بیایند و شهادت بدهند که مقدم چه خدماتی به مملکت کرده است».
این ساخته کمیاب فراری در حالی به این قیمت نجومی حراج شد که قیمت اولیه ای برابر با 22 میلیون و 300 هزار یورو برای آن در نظر گرفته شده بود اما در عرض تنها 1 دقیقه، قیمت های پیشنهادی به مرز 29 میلیون یورو رسید و در نهایت، پس از گذشته تنها 10 دقیقه از آغاز حراج، به قیمت 32 میلیون یورو چکش خورد.
آیتالله سید علیاصغر دستغیب با بیان مطالبی در فرارسیدن ایامالله دهه فجر اظهار داشت: خداوند متعال بر اثر کسب شایستگی مردم، تحول عظیمی را در میهن اسلامی محقق ساخت و برحسب وعده خود نصرت را به این مردم عنایت کرد و خوف مردم در رژیم طاغوت را به امن و آرام بدل ساخت.
اى پسرم! اگر درباره مرگ تردید دارى، خواب را از خود دور کن ـ که نخواهى توانست ـ و اگر درباره رستاخیز تردید دارى، بیدار شدن از خواب را از خود دور کن، که نخواهی توانست.
ساواک (سازمان اطلاعات امنیت کشور) که طی سالهای 1335- 1357 فعالیت میکرد، مهمترین و تأثیرگذارترین نیروی اطلاعاتی ـ امنیتی دوره سلطنت و حکومت محمدرضاشاه پهلوی محسوب میشد. ساواک با حمایت و راهبری سیا و آمریکاییان تکوین یافته، شکل گرفت و تقریباَ به سرعت دامنه فعالیتهای خود را در ایران و بسیاری دیگر...
یاسر عرفات اولین میهمان خارجی ایران پس از انقلاب اسلامی بود؛ وی شش روز پس از انقلاب در بیست و هشتم بهمن ماه با پروازی از لبنان به ایران آمد و در جریان یک هفته اقامت خود در ایران با رهبرکبیر انقلاب، چهره های انقلابی و افراد و گروه های مختلف دیدار کرد.
تصویری از شوخی بوریس یلتسین رئیس جمهور روسیه با بیل کلینتون رئیس جمهور امریکا در محوطه کتابخانه "فرانکلین روزولت"در "هایدپارک" نیویورک به تاریخ 23 اکتبر 1995؛ این عکس را عکاس روس "الکساندر شومیچف" عکاس خبرگزاری "ایتارتاس" برداشته است. کلینتون یکسال پس از مرگ یلتسین پرده از شب جنجالی یلتسین در سفر به امریکا برداشت؛ او در خاطرات خود نقل کرده است که "یلتسین" ...
تازه عمل جراحی قلب را از سر گذرانده بود،با این همه با نهایت لطف و با صدائی سرشار از مهربانی،تواضع و امید با ما سخن گفت،تو گوئی همچنان همان تصویرگر جسوری است که با هر عکسی که میگرفت لرزه بر اندام رژیم میافکند و با کوله بار ارزشمندی از ایمان و تخصص، پیام مظلومیت ملتش را که هنوز هم سرنوشت او بزرگ ترین دغدغه اوست، به انسانهای آزاده جهان ابلاغ میکرد....
تصویری از خیابان های نا آرام تهران در حالیکه انقلابیون عکس شاه و فرح دیبا را به آتش کشیده اند؛ این عکس را پس از فرار شاه و در آستانه ورود رهبر کبیر انقلاب به کشور "مایکل ستبون" روزنامه نگار و عکاس فرانسوی برداشته است.
واکنش مردم عادی شیراز که ضمن گردش در خیابان یا خرید از مغازهها با چنین صحنه مسخره و تنفرانگیزی روبرو میشدند، معلوم است، ولی موضوع به شیراز محدود نشد و طوفان اعتراضی که علیه این نمایش برخاست به مطبوعات و تلویزیون هم رسید.
فرقی نمی کند در چه پست و مقامی باشید، یا حتی چه تعداد انسان در دنیا از شما بترسند. وقتی ترس به سراغ تان می آید، دیکتاتور باشید یا ضعیف ترین آدم دنیا، یک اتفاق برایتان می افتد؛ مقاومت تان شکسته می شود و پا به فرار می گذارید.