موسیقی در جامعه ایران و در بیشتر دورههای تاریخی به خصوص از دوره صفویه به این سو، پایگاه و منزلت والایی نداشته است، چراکه مردم جامعه به نوازندگان و هنرشان اعتبار و بهای زیادی نمیدادند و آنان را پست و حقیر و عمله طرب را وسیلهی لذت میشمردند
پیامبر(ص) در موقعیت های حساس، عمامه بر سر می گذاشتند و می توان گفت که عمامه جزو لباس های رسمی ایشان بوده است. پیامبر(ص) هم عمامه سیاه بر سر می گذاشتند که نامش سحاب بوده و هم عمامه سفید و عمامه سرخ
اشرف الملوک فخرالدوله، فرزند مظفرالدین شاه قاجار و مادر علی امینی یکی از نخست وزیران دوره پهلوی دوم بود که در سال ۱۳۳۴ هجری شمسی بر اثر سکته قلبی و در سن ۷۳ سالگی درگذشت. وی قبل از ازدواج با محسن خان امین الملک، به نامزدی پسرخاله خود دکتر محمد مصدق در آمده بود، ولی این نامزدی به ازدواج ختم نشد.
عریضه، نامه هایی بوده است که معمولا زیردستی برای مافوق خود مینوشته و یکی از راههای مرسوم ارتباط با دربار و شاهان و طلب چیزی از او به شمار می رفتهاست
این اعلامیه، استقلال سیزده مستعمرهنشین را که در حال جنگ با بریتانیای کبیر بودند بیان میدارد و به صراحت از تصمیم این مستعمرهنشینها به جدایی از امپراتوری بریتانیا سخن میگوید.در این اعلامیه، حکومت جورج سوم پادشاه وقت انگلستان ظالمانه توصیف شده و به 26 مورد زورگویی دولت انگلستان اشاره رفته است. در اعلامیه آمده است که جورج سوم شایستگی حکومت بر مردمی ...
"کوه نور " زمانی بزرگترین الماس دنیا بود. این الماس در گذشته ۱۸۶٫۰۶۲۵ قیراط معادل ۳۷٫۲۱ گرم وزن داشت که در تراش جدیدی که در سال ۱۸۵۴ بر روی آن خورد، وزنش ۱۰۵٫۶۰۲ قیراط معادل ۲۱٫۶۱ شدهاست.این الماس زوج الماس معروف دریای نور است که هم اکنون در موزه ی بانک مرکزی ایران نگهداری می شود و هر دو از قدیمیترین جواهرات شناخته شده در جهان هستند
دوم ژوئیه سال 1961 "ارنست همینگوی" داستان نگار بلند آوازه آمریکایی در خانه اش در منطقه کوهستانی کچوم واقع در ایالت «آیداهو» آن کشور با گلوله تفنگ شکاری خودکشی کرد.وی هنگام مرگ 62 ساله بود. همینگوی که در 21 ژوئیه سال 1899 به دنیا آمده بود، در سال 1955 برنده جایزه نوبل درادبیات شده بود و به خاطر داستان «پیر مرد و دریا» جایزه پولیتزر به دست آورده بود.
دهم جولای 1800 لُرد ریچار ولسلی Lord R. C.Wellesley صاحب اختیار وقت کمپانی دولتی انگلیسی هند شرقی و فرماندار قسمت هایی از هند که به تصرف آن دولت درآمده بود، در محل یک قرارگاه نظامی در بنگال غربی (کلکته) یک موسسه آموزش عالی ویژه شرق شناسی و زبانهای هندی به نام کالج فورت ویلیام Fort William College تاسیس کرد.
آقاخان محلاتی (فرقه اسماعیلیه) که در زمان محمدشاه قاجار دست به چند اقدام مسلحانه ناموفق زده بود یازدهم جولای 1841 (20 تیرماه 173 سال پیش) پس از عبور از کویر لوت، از طریق خراسان بزرگتر (قائن و سرزمینی که دولت لندن نامش را افغانستان تلقین کرده است) عازم هندوستان (هندوستان انگلیس) شد.
در ۲۸ ژوئن ۱۹۱۴ حول و حوش ساعت ۱۱ صبح فردیناند و همسرش در سارایوو به دست گاوریلو پرینسیپ (از اعضای گروه «دست سیاه») به قتل رسیدند.این واقعه که به واقعه ترور سارایوو مشهور است از جرقههای آغاز جنگ جهانی اول بود و از همین رو از مهمترین واقعههای تاریخ جهان است.
در سال 1941 میلادی و پس از حمله آلمان نازی به اتحاد جماهیر شوروی سابق ، روسها سعی کردند تا از هر روش ممکن برای متوقف کردن ستون های زرهی آلمان استفاده کنند.یکی از این طرح ها ، استفاده از سگ های انتحاری بود.ابتدا برای آموزش سگها آنها را گرسنه نگاه داشته و سپس به آنها آموزش دادند که غذای خود را در زیر تانکها و خودروهای زرهی جستجو کنند.
بحث بر سر نام "هات داگ" بسیار زیاد است که چگونه این نام برای این غذا انتخاب شد.نام دیگر هات داگ، فرانکفورتر می باشد که این نام را از نام شهر فرانکفورت در کشور آلمان گرفته اند. چرا که این غذا ابتدا در آنجا طبخ و مورد استفاده قرار میگرفت.
با پایان جنگهای داخلی امریکا موسوم به جنگهای انفصال که به آزادی سیاهان و لغو بردهداری انجامید، موج نفرت از سیاهان در ایالات جنوبی بالا گرفت و باعث رشد تدریجی نهضت ضد سیاهان گردید.این نهضت به صورت ضرب و جرحِ گاه و بیگاه سیاهان، ترور آنان و تخریب خانه و کاشانهشان و سرقت اموال آنان و وارد آوردن انواع فشار و سختی علیه سیاهان جلوه گر شد.