نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: آیتالله طالقانی زندگی ساده و بدون آلایشی داشت و با وجود اینکه از همه امکانات برخوردار بود، هیچ گاه از زندگی طلبگی فاصله نگرفت.
گرچه تا آخرین لحظات سقوط محمدرضا شاه هنوز عدهای بودند که دم از مصالحه و بازگشت شاه به کشور میزدند اما واقعه 17 شهریور هرگونه مصالحه با شاه را به بن بست کشانده بود.
یک بار دبیر شرقی سفارت انگلیس در دیدار با مخبرالسلطنۀ هدایت گلایه کرده و پرسیده بود: «آیا وقتی که انسان میبیند که خود دربار سلطنتی این شایعات را پخش میکند که انگلیسیها علمای قم را بر ضد دولت تحریک میکنند...
کتاب «تبار انحراف»، پژوهشی در جریانشناسی انحرافات تاریخی است که زیر نظر حجت الاسلام مهدی طائب به طبع زیور آراسته گردیده که در جلد سوم از پایان حکومت حضرت علی (ع) تا پایان قیام مختار مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است.
عصبانی بودم، گفتم: «از وقتی رفتی، دارم فکر میکنم یعنی این جنگ فقط برای من و تو و این بچههای طفل معصوم است. این همه مرد توی این روستاست. چرا جنگ فقط زندگی مرا گرفته؟!»
گورباچف مانند حزب کمونیست به تاریخ پیوسته بود. اکنون روسیه با یک لحظه تاریخی روبهرو بود. برای نخستین بار در تاریخ هزارسالهاش یک رییسجمهوری منتخب قدم به کرملین میگذاشت...
دکتر موسی نجفی در کتاب حکم نافذ آقا نجفی به بررسی زندگی این عالم بزرگوار یعنی حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ محمد تقی نجفی اصفهانی (ره) پرداخته و با استفاده از منابعی که در اختیار داشتند ابعاد زندگی ایشان را در حد وسع معرفی کرده اند.
معرفی و گزارشی از سفرنامه فوروکاوا میباشد که در زمان ناصرالدین شاه نگارش یافته و میتوان گفت چون ژاپن در ایران به دنبال اهداف استعمارگرانه نبوده و هدف اصلی نگارندگان بررسی دقیق وضعیت استراتژیک ایران به منظور برقراری مناسبات اقتصادی و تهیه گزارش بوده، نسبت به آثاری که توسط سیاحان اروپایی و با اغراض مشخص تدوین شدهاند، از لحن صادقانهتری برخوردار است ...
از شاهزادگان دوره قاجاریه، مسعود میرزا ظل السلطان، پسر ارشد ناصرالدین شاه، از نظر تمول و ثروت و طول مدت حکمرانی و قدرت، یکی از رجال شاخص و منحصر به فردی است که با هیچ یک از اقوام خود قابل مقایسه نیست
در شبکههای اجتماعی، تصاویری رد و بدل شد که پناهجویان یونانی را در شهر حلب سوریه نشان میدهد. این پناهجویان که حدود 12هزار نفر بودند در قرن گذشته با فرار از جنگ در کشورشان، به حلب پناه برده بودند. برخی این عکسها را با توجه به اوضاع بسیار بد پناهجویان سوری در یونان و دیگر کشورهای اروپایی، «تناقض قرن» نامیدند.
به تازگی چند عکس از یکی از اسطورههای ارتش شوروی در جنگ جهانی دوم رنگی شده است؛ "لیودمیلا پاولچنکو"که در تاریخ جنگ جهانی دوم از او با القابی چون بانوی مرگ و زیبای مخوف یاد میشود.
تعزیهٔ زنانه نمایش تعزیهای است که روزگاری به وسیلهٔ زنان و برای تماشاگران زن، معمولاً در دنبالهٔ مجالس روضهخوانی اجرا میشد و تنها به صورت کاری تفننی بر جا ماند و عمومیت و توسعهای نیافت.
روز 16 اردیبهشت 1354مجید شریف واقفی یکی از اعضای سازمان مجاهدین خلق در پی ایستادگی بر مواضع اسلامی خود و نپذیرفتن مواضع جدید و التقاطی برخی رهبران این سازمان به دست سران این گروه به شهادت رسید.