فروچو لامبورگینی مکانیک و صنعتگر ایتالیایی بود. وی با استفاده از دانش مکانیکی که داشت، وارد کسب و کار تولید تراکتور شد و در سال ۱۹۴۸ کارخانه لامبورگینی تراتوری را تاسیس نمود و به سرعت به مهمترین تولیدکننده تجهیزات کشاورزی تبدیل شد.در سال ۱۹۶۳، او مشهورترین کارخانه خود، با نام لامبورگینی اتومبیل را، ایجاد کرد، که در زمینه تولید و ارائه خودروهای اسپورت ...
یکی از مناقشههای سیاسی میان دولتمردان آمریکائی در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بر سر ناتوانی مقامات سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا «سیا» در پیشبینی انقلاب و ارزیابی تحولات ایران بود. ا
«امروز بعد از ظهر که به حضور شاه رفتم، وسط کار ماساژ و حمام بودند، دو ساعتی با هم صحبت کردیم. عرض کردم به نظر من ایشان هم در ورزش و هم در فعالیتهای شبانه[!] افراط می کنند ...به تذکرم خندید ...بار دیگر پیشنهاد کردم به حد کافی خارج از مملکت بوده ایم و اکنون بهتر است برگردیم. مثل این که دنیا را بر سرش خراب کرده باشم، اما وظیفه من ایجاب می کند که به اطلاع ...
تصویری از انقلابیون مسلح که در مقابل مجلس شورای ملی سنگر گرفته و آماده مقابله با نیروهای طرفدار شاه هستند. این عکس به تاریخ 23 بهمن 1357 یعنی یک روز پس از اعلام بی طرفی ارتش و پیروزی انقلاب اسلامی برداشته شده است. این عکس از مجموعه آرشیو "اتو بتمن" انتخاب شده و عکاس آن نامعلوم است.
مرضیه دباغ تعریف میکند که در پاریس مسئول حراست حضرت امام (ره) در منزلشان بوده، غذایشان را آماده میکرد، لباس میشسته و میوه و وسایلشان را آماده میکرده حتی برای خریدشان بیرون میرفته اما هیچگاه از یک مغازه دو روز متوالی خرید نمیکرده چرا که ممکن بود سوءنیتی مردم به خرج دهند!
به مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و سقوط خاندان پهلوی رضا غیبی روزنامهنگار عکسهای منتشر نشده این خاندان را از آرشیو شخصی خود، در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده است.
فساد مالی، رشوهخواری، رانتخواری، بریزوبپاشهای سلطنتی، سفرهای پُرخرج داخلی و خارجی و... در حالی به امری شایع در خاندان سلطنتی، دربار و حکومت پهلوی دوم مبدل شده بود که اکثریت جامعهی ایران در وضعیت نه چندان مناسب اقتصادی به سر میبردند و از امکانات رفاهی چندانی برخوردار نبودند.
آلمانهای اختراعهای زیادی داشتهاند اما در سال 1954 یک اختراع بود که کمک شایانی به فوتبال این کشور کرد و قهرمانی جام جهانی را برای آنها به دنبال داشت؛اختراعی که اووه زلر آنها را معجزه خوانده است.
پس از انجام عملیات موفق «عاشورای3» صندوق سیار اخذ رأی به موقعیتی که رزمندگان لشکر 10 سیدالشهدا(ع) حضور داشتند آمد و رزمندگان این لشکر در تعیین سرنوشت سیاسی کشور نیز انجام وظیفه کردند.
شواهد و اسناد متعددی از نفوذ بهائیان و فراماسونرها در ایران وجود دارد که یکی از اسناد ساواک این مسئله را اینگونه شرح می دهد: «...اسرائیل مذهب بهاییها را به عنوان یک مذهب رسمی در سال 1972 به رسمیت شناخته است. دولت اسرائیل با اجرای برنامه تحبیب از افراد مزبور میکوشد از اقلیت فوقالذکر در سایر کشورهای جهان، به ویژه ایران، بهرهبرداری سیاسی اطلاعاتی ...
روزی که دکتر بهشتی به اهواز آمد، به دلیل بمباران، در فرودگاه ولولهای به پا شد و استقبال باشکوهی صورت گرفت. در مراسم افتتاحیه سمینار هم در حالی که اهواز زیر بمباران هوایی و گلولهباران عراق قرار داشت استقبال فوقالعادهای صورت گرفت و مردم مقاوم اهواز و رزمندگان جبهههای خوزستان حضوری گرم و پرشور داشتند.
در روز 22 بهمن شاهد درگيري شديدي بين مردم انقلابي و عمال رژيم پهلوي بوديم. دراين گالري تصاوير از شهدايي كه در روز 22 بهمن 1357 به شهادت رسيدها ند به تصوير كشيده شده است.
در روز 22 بهمن شاهد درگيري شديدي بين مردم انقلابي و عمال رژيم پهلوي بوديم. دراين گالري تصاوير از شهدايي كه در روز 22 بهمن 1357 به شهادت رسيدها ند به تصوير كشيده شده است.
22 بهمن 1357 روي كه بود طي آن مبارزات انقلابي مردم به رهبري حضرت امام خميني به فرجام رسيد و نهايتاً 2500 سال سلطنت شاهنشاهي در ايران متلاشي شد. اين روز سرآغاز تولدي دوباره در حيات سياسي و اجتماعي مردم ايران و جهان شد.
و بدین ترتیب انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی با تقدیم هزاران شهید و مجروح به پیروزی رسید و از روز 23 بهمن 1357 دولت موقت انقلاب، که در 15 بهمن از سوی امام خمینی تعیین شده بود، رسماً فعالیت خود را آغاز کرد...
در سند ذیل آمده است که در یکی از محافل حزب ایران نوین آمده است تا نمایندگان مجلس به صورت صوری از دولت انتقاد نمایند تا مردم نسبت به مجلس اعتماد پیدا نمایند.