۰
plusresetminus
سرهنگ بیگلری گزارشی ۱۰۲ صفحه‌ای از کثافت‌کاری‌های وزیر جنگی که بهایی هم بوده به شاه می‌نویسد، نامه به شاه نمی‌رسد و در عوض؛ وزیر جنگ گزارشی دروغی از خرابکاری بیگلری به شاه می‌دهد و او را به هجده ماه زندان و عزل محکوم می‌کند.
استخدام‌های ارتش زبر نظر وزیر جنگ، بهائی
 ارتش رژیم محمدرضا پهلوی در سندی که پیش‌تر منتشر شد طی دستورالعملی به ادارات لجستیک که نیروی انسانی را تامین می‌کردند تاکید می‌کند که در آگهی استخدام نبایستی مذهب ذکر گردد. اما در سند دیگر پیش‌رو، به میزان نفوذ فرقه مفسد بهائیت در رژیم منحوس پهلوی و همچنین؛ فساد گسترده در میان سران ارتش شاه، به روشنی اشاره شده است.

در پی این بخشنامه، در سند دیگری از مجموعه اسناد ساواک با استناد به چند بند اثبات می‌شود که اصلا تمام استخدام‌ها زیر نظر بهائی‌ها صورت می‌گیرد.

بسمه‌تعالی

جواب‌های ذیل از یکی از مقامات کاملا مطلع و مورد اطمینان می‌باشد:

...4- اختیارات لجستیکی در مورد استخدام تا چه حدودی است؟

اداره لجستیکی خود نمی تواند استخدام کند و امور استخدام مربوط به اداره یکم ستاد بزرگ می‌باشد و بخشنامه‌ای که در مورد استخدام صادر شده (همان بخشنامه ممهور) از طریق اداره یکم ستاد بزرگ بوده که به وسیله اداره لجستیکی بخشنامه شده به قسمت‌های تابعه.

5 - آیا تمام امور استخدام زیر نظر اداره مزبور انجام می شود یا خیر؟

خیر، کلیه امور استخدام ارتش از طریق اداره یکم ستاد بزرگ می باشد که ریاست آن به عهده سپهبد خوشنویسان است و معاون او سرلشکر کیانی بهایی می‌باشد و رئیس دایره قوانین که او هم بهایی است.

6- جریان سرهنگ بیگلری چیست؟

سرهنگ لطیف بیگلری افسری پاک و درست و متدین که چون اطلاعاتی با مدارک از دزدی و کثافتکاری‌های سپهبد صنیعی وزیر جنگ (که بهایی است) و سپهبد کمال رئیس اداره دوم و سپهبد ایادی بهایی طبیب مخصوص شاه در دست داشته اعلام جرمی در سی‌ودو صفحه که اکنون به یکصدودو صفحه رسیده به مقامات داده که به نظر شاه برسانند، ولی هیچ یک از مقامات، نرساندند و در عوض سپهبد صنیعی، وزیر جنگ و سپهبد کمال، گزارشی بر خلاف واقع و حقیقت تنظیم و به نظر شاه می‌رسانند که سرهنگ بیگلری با علما و روحانیون رابطه داشته و خرابکاری می‌کرده است و تحت چنین عنوانی دستور تعقیب او را از شاه می‌گیرند و در نتیجه افسر مزبور را تحت تعقیب و محاکمه قرار داده و در دادگاه بدوی به هجده ماه زندان و اخراج از ارتش محکوم می‌کنند، ولی هنوز دادگاه تجدیدنظر  تشکیل نشده و چند مرتبه دادستان ارتش و رییس دادرسی و بعضی از سران قوم، محرمانه با او ملاقات می‌کنند که با سپهبد صنیعی و سپهبد کمال آشتی کند.

سرهنگ مزبور در جواب گفته که اینها از بیت‌المال ملت به چپاول و دزدی کرده‌اند و من یه نام یک نفر مسلمان ایرانی وطن‌خواه اعلام جرم کرده‌ام و موضوع خلافی نیست که آشتی‌پذیر باشد مربوط به همه ملت است و در صورت لزوم چنین اعلام جرم و دفاعیات تقدیم شده است.

از بند چهارم استفاده می‌شود که این بخشنامه در مورد تمام استخدام‌های ارتش است که اداره لجستیکی فقط وسیله بخشنامه بوده است.

از بند پنجم استفاده می‌شود که تمام استخدام‌ها زیر نظر بهائی‌ها است.
منبع:تسنیم

https://www.cafetarikh.com/news/29520/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما