یکی از ویژگی های دربار پهلوی دوم سودجویی های اقتصادی بود که از سوی خواهران، برادران و حتی مادر محمدرضا پهلوی سر می زد، به نحوی که گاه این سوء استفاده گری ها موجبات رسوایی آنان را فراهم می آورد.
پاسخ به این پرسش که چرا چنین ارتش قدرتمندی که همواره مایهی مباهات و پشتگرمی محمدرضا بود، در برابر انقلاب نه تنها به حمایت از رژیم وی نپرداخت، بلکه به وی پشت کرد و به جناح انقلابیون پیوست را در جایی ورای توان فیزیکی و تجهیزات نظامی باید جستوجو کرد.
عصر روز پنج شنبه 19 بهمن، عکس اصلی صفحه نخست روزنامه کیهان به تصویری اختصاص داشت که جمعی از ارتشیها را در حال ادای احترام به امام خمینی نشان میداد. چندی بعد مشخص شد که بخش بزرگی از ارتشیهایی که آن روز در مدرسه رفاه به دیدار امام رفته بودند، از افراد نیروی هوایی و به ویژه همافران بودند
نامه ها و مدارکی که در این مرکز ردو بدل می شد فوق محرمانه بودند و اگر کارکنان منهتن سواد خواندن و نوشتن داشتند از آن با خبر می شدند وممکن بو د اطلاعات به بیرون درز کند .بنا براین شرط اول استخدام افراد در این پروژه این بود که بی سواد باشند .
آنچه پیش روی شماست تصاویری از دادگاه رئیس و معاون پاسگاه شهربانی آرن بیدگل است که به جرم تیراندازی به سوی مردم در روزهای پیروزی انقلاب اسلامی، محاکمه و مکوم به اعدام شدند. قاضی دادگاه آیت الله آذری قمی بود. حکم در محل جاده قدیم آران بیدگل اجرا شد.
محمدرضا پهلوی درسال 1304 شمسی در سن شش سالگی وارد دبیرستان نظام تهران گردید و در سال 1310 شمسی به اتفاق دو تن از همکلاسی هایش به نام های حسین فردوست و مهرپور تیمورتاش روانه شهر سوئیس شد تا در کالج «لُه روزه» به ادامه تحصیل بپردازد.