از نگاه حضرت زهرا(س) حکومتی میتواند به اجرای عدالت در جامعه اقدام کرده و انتظارات دین را در این باره تأمین کند که حاکمان آن، خود عادل باشند و دستیابی آنها به قدرت براساس موازین عادلانه صورت گرفته باشد.
طبق قانون اساسی مشروطیت و متمم آن شاه نقشی تشریفاتی در اداره امور کشور داشت و بالأخص در برابر تصمیمات و مصوبات مجلس شورای ملی از هیچ گونه حق اعمال نظر تعیینکننده برخوردار نبود. در همان حال، نخستوزیران و دولتهای برآمده از رأی نمایندگان مجلس شورای ملی هم صرفاً در مقابل مجلس...
در دوران هشت سال دفاعمقدس عملیاتهای متعددی برای برتری نظامی یا توقف ماشین جنگی عراق از سوی رزمندگان ایرانی علیه نیروهای بعثی طراحی و اجرا شد که تعدادی از این عملیاتها برای تبرک و تأسی به نام مبارک حضرت «فاطمه زهرا(س)» را به عنوان رمز آغاز عملیات بر روی خود داشتند.
شهر تاریخی چینگوئتی (Chinguetti) در موریتانی (Mauritania) در غرب کویر صحرا تغییرات کمی نسبت به زمان تاسیسش در حدود 12 قرن پیش داشته است. خانه ها همچنان از سنگ های قرمز رنگ و گل با سقف های صافی از الوار درخت نخل ساخته می شوند.
تاکنون تصور می شد بقایای استخوان های انسان های مدرن ریزنقشی که ۱۵ هزار سال قبل در جزایر اندونزی می زیستند، متعلق به هوموساپینس ها یا نیای هوشمند انسان های امروزی است، اما تازه ترین یافته ها نشان می دهد که این طور نیست.
کتاب «نبرد من» زندگینامه و نظرات «آدولف هیتلر» دیکتاتور سابق آلمان که نوشته خود اوست و انتشار آن دهه ها در آن کشور ممنوع بود، اکنون در شمار پرفروش های کتاب آلمان است.
این روزها یکی از نمادهای توریستی دنیا برج ایفل است و فرانسه و شهر پاریس را همه با این برج بلند می شناسند اما آیا تا به حال عکس مربوط به زمان ساخت آن را دیده اید. عکس بالا برج ایفل را در حالی نشان می دهد که تازه بنای ساخت آن آغاز شده است و پایه های آن بر روی زمین قرار داده شده است. این عکس در سال 1888 و همزمان با ساخت برج گرفته شده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان- یکی از بزرگترین دانشمندان و فیزیکدانانی که پا روی این کره خاکی نهاده است بدون شک آلبرت انیشتین است. این مرد در سال 1955 و روز 18 آوریل جان خود را از دست داد اما در همین زمان یک عکاس فرصت طلب به دفتر وی رفت و آخرین عکس را از این دفتر برداشت. این تصویر تمامی شلختگی انیشتین را نشان می دهد که کتاب ها و جزوات روی میز او پراکنده ...
تکثر فرهنگی و تنوع قومیتی و مذهبی ایران همواره یکی از ابزارهای دشمنان خارجی برای تضعیف انقلاب اسلامی بوده و هست. جالب اینکه در دوران پهلوی دوم نیز سازمان اطلاعات و امنیت کشور نیز برای تضعیف انقلابیون از این حربه استعماری استفاده می کرده است تا بتواند مردم را مخالفت با رژیم پهلوی منصرف نماید. در سند مورخهی 9/12/1356 به خط «پرویز ثابتی» نشان می دهد ...
غرب زدگی، مصرف زدگی و تجمل گرایی از خصیصه های بارز دربار پهلوی بود. درباری که به گواه اسناد ساواک بیشتر لوازم مورد نیاز خود را از غرب و لوکس ترین فروشگاههای دنیا وارد می کرد. سند لیستی از سفارشهای دربار در سال 1351 را نشان میدهد. این اقلام خریداری شده شامل نعلبکی، فنجان قهوه و گیلاسهای شامپاین و شراب میباشند. موسسهای که این وسایل از آن میبایست ...