دروازه شمیران یکی از محلات قدیمی و تاریخی تهران است که امروزه در مرکز شهر تهران و در منطقه ۱۲ شهرداری تهران قرار دارد. یکی از دروازههای شمالی شهر تهران قدیم در این منطقه قرار داشته و مسیر تهران به شمیرانات از میان آن عبور میکردهاست.
پرده دری فرح در زیر پا گذاشتن خطوط قرمز اسلامی و انسانی را عموم ما با جشن هنر شیراز می شناسیم ولی فرح، هنر نمایی ها و هنر پروری های(!) دیگری هم داشته است که یک نمونه آن حمایتش از آشور بانی پال بابلا (یکی از نمادهای ابتذال هنر در کشور) بوده است
تحقیقات باستانشناسی اخیر نشان داده است که انسان عصرحجر که تازه از کوه فرود آمده و در دشت سکونت گزیده بود بر روی مسیر کمانی شکل اطراف کویر نمک استقرار یافته بود.
اگر فدائیان اسلام در توافق با جبهه ملی مانعی به نام «حاجیعلی رزم آرا»را به بیرون از عرصه سیاست رهنمون نمی ساختند، هرگز نفت ایران – به ترتیبی که رخ داد - ملی نمیشد.
حمایت مصر از شاه ایران به این دلیل بود که این کشور احساس میکرد در صورتی که موج اسلامگرایی در خاورمیانه با کنترل ایران خنثی نشود، این مسئله دیر یا زود دامن سایر کشورها را میگیرد. از این رو، با حمایت از شاه سعی داشت تا کشورهای منطقه را بر لزوم حمایتهای سیستمهای دستنشانده فرابخواند....
وی به هنگام شهادت، در لحظههای آخر حیات با لحنی دلنواز آیاتی از قرآن کریم را تلاوت نموده، بانگ اذان سر میدهد و نزدیکی های طلوع فجر به آسمانیان میپیوندند.
شهید خرازی در مورد دلاوریهای زرین گفته است: «انگار که ایشان جنگی به دنیا آمده بود.» در جای دیگر هم او را «گردان تک نفره زرین» خطاب کرده بود چون به اندازه یک گردان موثر بود.
امام عسکری(ع) چون در حصر و کنترل حکام عباسی بودند و هم به لحاظ آنکه در عصری نزدیک عصر غیبت میزیستند، غالباً پنهان بوده و غالب امور و ارتباط آنان با شیعیان از طریق مکاتبات، توقیعات و وکلا انجام میگرفت تا آنان آمادگی دوران غیبت را بیابند.
۲۸ دی ۱۳۵۸ نخستین نماز جمعه به امامت حضرت آیت الله سید علی خامنه ای در دانشگاه تهران اقامه شد. ایشان ۲۴ دی ماه ۱۳۵۸ از سوی بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) به عنوان امام جمعه تهران منصوب شدند.
«عیون أخبار الرضا» نوشته ابو جعفر، محمد بن علی بن حسین بن بابویه قمی، مشهور به «شیخ صدوق» (305ق الی 381ق) می باشد، که در سال های آغازین غیبت کبری نگاشته شده است.
این تصویر مربوط به زمان فرار شاه از میهن اسلامی و پناهنده شدنش به مصر است. در این عکس که در تاریخ آوریل ۱۹۸۰ میلادی گرفته شده؛ محمد رضا پهلوی در کنار انور سادات، رئیس جمهور وقت و حسنی مبارک، معاون رئیسجمهور مصر به همراه فرح دیبا .
از همان اوایل انقلاب، دولت درصدد تضعیف غلبهٔ پدرسالارانه در خانواده بود. طلاق دیگر نیاز به طی مراحل دادگاهی (قانونی) نداشت و زن را بهطور کامل از مسئولیتهای نگهداری بچّه رها میساخت.