من فورا خود را به یکی از زنهای مسیحی که در بصره بودند و از طرف وزارت مستعمره بریتانیا برای فاسد کردن جوانان مسلمان استخدام شده بودند، رساندم؛ اصل جریان را به او گفتم و او را صفیه نامگذاری کردم و در روز معین به عنوان یک زن مسلمان، بی مانع او را به خانه محمد بن عبدالوهاب بردم.
"لوئیجی پشه " افسر ایتالیایی را اولین عکاسی می دانند که در سال 1274 هجری قمری پا به سرزمین باستانی فارس گذاشت تا از تخت جمشید و پاسارگاد عکس بگیرد.او این عکس های بدیع را را در قالب یک آلبوم به ناصرالدین شاه جوان داد و باعث شد تا شاه علاقمند به عکاسی به خرج خود عکاسان متعددی را برای تهیه گزارش تصویری از بناهای تاریخی و باستانی ایران روانه فارس کند
در این سند تاریخی سفر بیبازگشت محمدرضا پهلوی آخرین «شاه ایران» اینگونه گزارش شده است «ذات مبارک ملوکانه به اتفاق علیاحضرت شهبانوی ایران در ساعت 13:8 روز جاری تهران را به مقصد جمهوری عربی مصر ترک فرمودند»
در دوره وزارت جنگ رضاخان، ما شاهد تنش جدی بین رضاخان و احمد قوام هستیم. آن¬چه بیشتر از هر چیز خاطر قوام را مشوش می¬ساخت، رشد قدرت رضاخان بود. قوام سعی در محدود کردن اختیارات رضاخان داشت..
در روز ۲۶ دی ۱۳۵۷ محمدرضا پهلوی آخرین شاه ایران، تهران را به مقصد آسوان مصر ترک کرد؛ سفری بیبازگشت که خبر آن به سرعت در ایران و جهان پیچید و زیر عنوان «شاه رفت» تیتر درشت روزنامههای عصر تهران شد.
28 دی 1358 - اولین نماز جمعه به امامت حضرت آیت الله سید علی خامنه ای در دانشگاه تهران . ایشان 24 دی ماه 1358 از سوی بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) به عنوان امام جمعه تهران منصوب شدند.
اشرف پهلوی که در دوره سلطنت رضاخان پهلوی نقشی به جز شوهرداری برای او تعریف نشده بود، در دوره پهلوی دوم به نهایت قدرت ممکن رسید و به تعبیر بسیاری به مرکز ثقل و کانون قدرت و منشاء تأثیرگذاری برتصمیمات شاه تبدیل شد.
مقایسهی تفاوت شیوهی نوسازی امیرکبیر با بسیاری از اصلاحطلبان، از اتکای وی به داخل حکایت دارد. به این معنی که وی هیچگاه به دنبال شبیهسازی ایران به ممالک مترقی نبود. به تعبیر کنت گوبینو، دیپلمات فرانسه در ایران، «امیرکبیر میخواست عظمت دیرینهی کشورش را بازگرداند.»
ولاد سوم، یا ولاد دراکولا فرمانروای رومانی بود و در سه بازهٔ زمانی فرمانروایی کرد. او را بیشتر از برای مجازاتهای سنگینی که در روزگار فرمانرواییش اعمال میکرد میشناسند. شخصیت او را الهامبخش داستان دراکولا دانستهاند.
بسیاری برآناند که رویهی نوسازی آمرانهای که رضاشاه در ایران انجام داد، به تقلید از ترکیه صورت گرفت. این ادعا تا چه حد درست است؟ آیا راهی که آتاتورک در ترکیه رفت را رضاشاه در ایران پیمود؟
آگاتا کریستی نویسنده انگلیسی داستانهای جنایی و ادبیات کارآگاهی بود و شهرت اصلی اش به خاطر ۶۶ رمان جنایی اوست. داستانهای آگاتا کریستی، به خصوص آن دسته که درباره ماجراهای کارآگاه هرکول پوآرو یا خانم مارپل هستند، نه تنها لقب «ملکه جنایت» را برای او به ارمغان آوردند بلکه وی را بهعنوان یکی از مهمترین و مبتکرترین نویسندگانی که در راه توسعه و تکامل داستانهای ...
در طول تاریخی کسانی بودهاند که جرئت کردهاند تا نه فقط برای حقوق خود، بلکه برای احقاق حقوق سایرین، به پا خیزند. در زیر با چند نفر از این افراد آشنا میشویم: