استاد دانشگاه هنر معتقد است: نه تنها برخورد عالمانه و عاقلانه با موضوع منجی، هیچگونه منافاتی با گرایش عاطفی به امام زمان(عج) ندارد، بلکه هنگامی که عقلها روشن شوند، عاطفهها هم شعلهورتر خواهد شد.
بی تردید یکی از این بارقههای جانانه جهان علم و دنیای معرفت اسلامی، وجود «مسیح»ی است از قلب تفکر شیعی و شمیمی از بطن بهشت ایمانی به نام میرزا مسیح مجتهد که تاریخ زندگی و سیره و سیمای وجودش، جملگی نشانههای روشن وراثت انبیای خداست.
یکی از ویژگی های مومنین راستین، باور و اعتقاد به ظهور امام زمان (عج) و فرمانبرداری از این اصلاحگر جامعه بشریت در هنگامه قیام ایشان می باشد، چنانچه انکار این امر، عقوبتی سخت را در پی دارد.
شخصیت شهید چمران چندبعدی بود و علم او نیز وجهی از زندگی وی محسوب میشد. سرانجام این چهره کمنظیر، ۳۰ خرداد ۶۰ جاودانه شد تا برای ابد روزیخور درگاه حق تعالی شود
سیستم گوارشی انسان را باید یکی از ضروری ترین و حساس ترین قسمت های بدن دانست که با ایجاد اختلال در عملکرد آن دیگر قسمت های بدن نیز با مشکل مواجه خواهند شد
زمانی که دنیا آشفته گردد، و فتنهها ظاهر شوند و راهها کوتاه گردند و برخی مردم بر برخی دیگر هجوم آورند، نه بزرگسالان به خردسالان رحم کنند، ونه خردسالان به بزرگسالان، احترام نهند....
دکتر مصطفی چمران پس از کردستان به جبهه جنوب در خوزستان رفت و به همراه گروه جنگ های نامنظم، نقش تعیین کننده ای در جنگ ایفا کرد. وی پس از مدتی، در جمع خبرنگاران به تشریح وضعیت جبهه جنوب و جنگ تحمیلی پرداخت.
جای شما هم خالی بود... دو سه روزی مشهد ماندم/ جای خودم هم خالی بود، دو سه روزی خوش گذراندم/ قبلش دل خود را باری دادم به امانتداری/ بعد گذشتم از خیرش، قبضش را هم سوزاندم!
«دیپلماسی» و «استراتژی» دو ابزار برای رسیدن به اهداف سیاسی است؛ این واقعیت است که «استراتژی» لزوماً به معنای جنگ نیست همانگونه که «دیپلماسی» لزوماً به معنای صلح نیست.
فضای سبز زیبا و نسیمی که برگهای درختان را با هم آشتی میداد و پیشانی بندهای منظمی که به تعداد زیاد به یک تور بافته شده و از سقف آویزان بودند با وزش نسیم جلو و عقب میرفتند؛ همه منتظر بودند تا من بروم و عقد را بخوانم...
نمیبیند کسی سقراط را در ساغرستانها/ نمی از آب حیوان نیست در اسکندرستانها/ مرا امشب بجوشان، شک مکن، در شیشه کن، بشکن/ به دنبال خدایی تازهام در باورستانها.