قطع نظر از رسواییهای اخلاقی در پرونده بختیار در ضد اطلاعات ارتش، گزارشی تحت عنوان اطلاعیه بیامضا از آن حکایت داشت که به موجب اسناد و مدارک موثق تیمسار بختیار قبل از ارتقا به درجه سرتیپی و اشتغال به مقام ریاست سازمان اطلاعات و امنیت کشور از مال دنیا ...
در تصویر زیر نقشه ایران در سال 1729 میلادی را می بینید که شامل: گرجستان، ارمنستان، آران، بحرین، مناطق شیعه نشین عربستان، بلوچستان پاکستان و افغانستان است.
والاس تریت» وزیر مختار آمریکا در تهران در گزارش 29 مارس 1929 خود مینویسد: «حادثة قابلتوجهی در طول تعطیلات نوروزی امسال اتفاق نیفتاد؛ ولی همانطو که به یاد خواهید آورد، سال گذشته در همین ایام، شاه به قم رفت و یک روحانی را به دلیل بیاحترامی به ملکه تنبیه کرد.
سرلشکر پاسدار حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک سردار ولایی، بخاطر مجاهدت های شبانه روزی خود در مسیر اجرای فرامین حکیمانه و راهگشای رهبری همواره در قلب جوانان و عاشقان جهاد و شهادت جای دارد.
جزئیات روشهای جدید مومیایی را فقط آدمهای خاصی میدانند اما پایه آنها مانند نگهداری یک غذاست؛ با این تفاوت که این روشها بسیار پرهزینه هستند. باکتریهای داخل بدن به سرعت پس از مرگ شخص شروع به فعالیت میکنند به همین خاطر مهمترین نکته استریل کردن محیط بدن از هر جهت است.
درباره مرگ "بروس لی" شایعههای فراوانی عنوان شد.برخی معتقدند او مسموم شد.اما در گزارش پزشکی،علت مرگ او را واکنش آلرژیک بدن به داروی مُسکن ذکر کردند که به تورم مغزی و بیهوشی و نهایتاً مرگ او با مغزی 1575 گرمی انجامید. او در تغذیه اش وسواس عجیبی داشت.
«لحظهها جا میمانند» در مقایسه با بسیاری دیگر از رمانهای انقلاب، از بیشترین ویژگیهای داستان انقلاب اسلامی برخوردار است و به یک معنی میتوان آن را نمونه خوب رُمان انقلاب دانست.
ملیگرایان در تمام دوران حضور خود در عرصهی سیاسی و با توجه به تمام شعارهای ملیگرایانهی خود، همواره منتظر کمکهای مالی یا تسهیلاتی آمریکا برای عبور از بحران بودند و این مغایر مباحث ملیگرایی و وطندوستی است.
تجربهی مرگ امیر بعدها در باور نوخواهان تأثیر شگرفی گذاشت. یعنی به آنها آموخت بدون تغییر اساسی در شیوهی حکومتداری و مشخصاً بدون قانون مدونی که از قدرت شاه کاسته و به نقش مردم و فرهیختگان بیفزاید و بدون عدالتخانه و پارلمان و قانون اساسی و آزادی نمیتوان «نوسازی» حقیقی را در جامعهی ایران پایهریزی کرد.
نگارنده در این یادداشت تلاش کرده است تا با پرهیز از تاریخنگاری صرف در مورد فروغی، گوشهای از سیاستورزی وی را بهویژه در دو مقطع روی کار آمدن رضاخان و محمدرضا که از جمله نقاط عطف تاریخ معاصر ایران است، مورد بررسی قرار دهد.
یکی از ویژگی های سدیری های ارتقا یافته در ساختار قدرت و نیز چهره یی چون الجبیر نزدیکی بسیار زیاد به آمریکایی ها است تا جایی که کارشناسان به نوعی رقابت آشکار و پنهان بین این شخصیت ها برای جلب نظر و قرابت با واشنگتن اشاره دارند.