شمس العماره یکی از بناهای مرتفع و مشخص و جالب تهران قدیم است. در سال 1282ق یعنی کمی بیش از طرح توسعه تهران، این بنا به دستور ناصرالدین شاه با مباشرت دوستعلی خان معیرالممالک در شرق ارگ تهران ساخته شد. شمس العماره اولین بنای پنج طبقه تهران است
نهادهای انقلابی را میبایست بنیادها و مؤسساتی دانست که پس از پیروزی یک انقلاب و برای صیانت و پاسداری از آن و همچنین ترمیم بیتوجهی به برخی از مسائل جامعه، تشکیل گردیدند. بنیاد مستضعفان، سپاه پاسداران، شورای عالی انقلاب فرهنگی، جهاد سازندگی، بنیاد شهید و... از جملهی این نهادها هستند.
سابقه ارتباط و همگامی آن دو شهید، به دوران تحصیل در نجف بازمیگشت. آنان در بازگشت به ایران در فراز و نشیبهایی چون تاسیس جمعیت فدائیان اسلام، برگزاری اجتماعات آرمانگرایانه و آزادیخواهانه این جمعیت، اعدام انقلابی عبدالحسین هژیر و حاجیعلی رزم آرا و حمله نافرجام به حسین علاء نخست وزیر وقت، همکاری نزدیک داشتند.
محمد علی فروغی در سال 1254شمسی در تهران متولد شد. پدرش محمدحسین ـ ذکاءالملک ـ از ادیبان، شعرا و دانشمندان عصر ناصرالدین شاه قاجار بود . گفته می شود جد اعلای این خانواده از یهودیان بغداد بود که برای تجارت به ایران آمد و در اصفهان سکنی گرفت و مسلمان شد.
کاخ گلستان یکی از آثاری است که به تازگی در یونسکو به ثبت جهانی رسیده است. این کاخ با تمام زیباییهای وصفناپذیرش شاهد حکمرانی سلاطینی بوده که در کمال خودخواهی و با نگاهی از سر کوتهفکری به مردمی نجیب و صبور حکم راندهاند. اما شاید امروز باید قدردان این حضرات باشیم که برای آسایش دنیای خود بناهای فاخری بهجا گذاشتهاند که ...