اورویل رایت همراه با برادر بزرگتر خود ویلبر،با اختراع و ساخت اولین هواپیمای بال ثابت در جهان و طراحی اولین پرواز پایدار، این تکنولوژی را به نام خود ثبت کردند. اولین تجربه پرواز برادران رایت در تاریخ 10 اکتبر 1902 با مدت زمان خیلی کوتاه و ارتفاع کم انجام شد و در نهایت در سال 1909 ویلبر رایت توانست به مدت 33 دقیقه در آسمان نیویورک پرواز موفقی را انجام ...
اسم گذر لوطی صالح را حتما شنیدهاید؛ محلی که در محدوده بازار تهران قرار دارد و از خیابان پانزده خرداد، ورودی نوروز خان، به انتهای بازار مسگرها؛ از شمال به شهرداری منطقه 12، ناحیه سه بازار، از غرب به بازار عباسآباد، از شرق به بازار حضرتی و خیابان شهید مصطفی خمینی و از جنوب به خیابان مولوی منتهی میشود.
تمدن های اولیه ، در شهرها به وجود آمدند. شهرها از به هم پیوستن چند روستای نزدیک به هم یا بزرگ شدن روستاها به وجود آمدند. جمعیت در شهرها زیاد بود و همین علت باعث گسترش شهرها هم شد.
گفته مىشود خسروانى وزیر کار عده زیادى از بهائیان وزارت کار را که سمت مهمى در آن وزارتخانه به آنها محول نشده به مرور تغییرات پست داده و امور مهمه وزارت کار را به دست آنان سپرده که مىتوان نام مهندس مجد معاون فنى وزارت کار و پرتو اعظم مدیرکل امور اجتماعى وزارت کار را ذکر نمود.
آلبرت اینشتین (AlbertEinstein) در کودکی دچار بیماری دیسلسیک بود. یعنی معنی و مفهوم کلمات و عبارات را درست تشخیص نمی داد. معلم آلبرت اینشتین او را عقب مانده ذهنی، غیر اجتماعی و همیشه غرق در رویاهای احمقانه توصیف می کرد، ضمنا وی دوبار در امتحانات کنکور دانشگاه پلی تکنیک زوریخ مردود شد!
نام شهریور در متون اوستایی به گونه »خْـشَـتْـرَه وَئیریَـه» آمده که به معنای تقریبی «شهر و شهریاری (شهرداری) آرمانی و شایسته» است. چنین مینماید که این اندیشه و آرمان، خاستگاه نظریههای افلاطون و فارابی در زمینه «آرمانشهر» یا «مدینه فاضله» بوده باشد.
او جوانی بود آریایی، خردمند، نیکوچهره، تنومند، دلیر، بلندبالا، با موی بلند و ظریف که پیشانیبندی به سبک ایرانیان باستان بر سر میبست. وی از خاندان سپهبد سورنا (رستم سورن پهلو) (52-82 پیش از میلاد) یکی از سرداران دلیر سپاه ایران در زمان اشکانیان است. بر پایه گفته پلوتارک «سورنا در دلیری و توانایی پیشروترین پارتی/ایرانی دوران خود بود.»
او با هرگونه اعمال خشونت مخالف بود، ولی در برخی موارد جهت حفظ حکومت فرعونی وتمامیت ارضی مصر ناچار از پرداختن به جنگ می شده است. این تنها لشکرکشی در دورۀ زمامداری این فرعون بانوست که مورد تأیید مورخان با استناد به منابع مصریان قرار گرفته است. برخی از پژوهشگران ومصرشناسان دربارۀ ملکه هچپسوت نظریات متفاوتی دارند و اورا ستیزه جو و سیطره طلب نیز به شمار ...
در روز ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ در پی اعلام ممنوعیت راهپیمایی از سوی دولت شریفامامی، تظاهرات مسالمتآمیز مردم معترض به سیاستهای رژیم پهلوی در میدان ژاله تهران سرکوب شد.
پس از شهریور ۱۳۲۰ و سقوط رضاشاه، آیتالله سید نورالدین حسینی شیرازی با خدم وحشم و تشریفات خاص عازم حج میشود. این اولین حج رسمی از ایران پس از قطع روابط با عربستان در دوره رضاشاه است. حجتالاسلام والمسلمین سید معزالدین حسینی شیرازی فرزند وی گزارشی از این حج تاریخی ارائه میکند که در ادامه میآید.