به گزارش فرادید- تظاهرات مردمی، حضور زنان و کودکان، ورود امام خمینی به کشور، جماعت منتظر در لابی فرودگاه مهرآباد، سخنرانی امام در بهشت زهرا، حضور امام در مدرسه رفاه، جنازههای شهدا در سردخانههای رژیم، قیامهای گوناگون در دانشگاه تهران، شخصیتهای فعال انقلاب، دیوارنوشتهها و شعارهای دیواری، صفهای نفت، اعلان...
به گزارش فرادید- تظاهرات مردمی، حضور زنان و کودکان، ورود امام خمینی به کشور، جماعت منتظر در لابی فرودگاه مهرآباد، سخنرانی امام در بهشت زهرا، حضور امام در مدرسه رفاه، جنازههای شهدا در سردخانههای رژیم، قیامهای گوناگون در دانشگاه تهران، شخصیتهای فعال انقلاب، دیوارنوشتهها و شعارهای دیواری، صفهای نفت، اعلان...
«هگل» معتقد بود، این تاریخ است که به مردان بزرگ حیثیت میبخشد، نه آنکه مردمان به تاریخ؛ ولی بوده اند آدمیانی که برای خود یا حیثیت خریدند و یا با وجود عنادی که با مردمان هم تبارشان داشته اند، حیثیت را چه ارزان فروختهاند، با وجود این، قضاوت با تاریخ نیست، بلکه با مردمان نسلهای پس از واقعه است.
نبود یا ضعف حافظهی جمعی و تاریخی در میان افراد یک ملت یا یک گروه، عمدتاً با عنوان فراموشی تاریخی مورد اشاره قرار میگیرد. موضوعی که در جامعهی ایرانی نیز از آن سخن به میان میآید و بسیاری از محققان و صاحبنظران بر این باورند که جامعهی ایرانی از گذشتههای دور، با مشکلی به نام فراموشی تاریخی دستوپنجه نرم میکند
رژیم شاهنشاهی که مبهوت قیام 15 خرداد مردم شده بود، با حمایت رسانه های وابسته و رسانه های غربی و برای بزرگنمایی تجمع خیابانی گروههای حامی خود، در تلاش بود اهداف واقعی قیام عاشورایی 15 خرداد را تخطئه نماید. برای این منظور نیز روزنامه های دولتی انقلابیون را به میکروب ها تشبیه می کنند، غافل از اینکه بعد از مدتی کار شاه به جایی می رسد که از سر ناچاری می ...
ژنرال هایزر در خاطراتش به این نکته که دولت آمریکا تنها به دنبال حفظ منافع خود بود و برای این مهم دست به هرکاری میزد اعتراف کرده و مینویسد: « در گذشته خشونتهایی نشان داده بودیم و حاضر بودیم در صورت لزوم پا را فراتر بگذاریم»
زهرا جزایری و خواهرش، از آخرین زندانیان رژیم پهلوی بودند که تا اواسط روز ۲۲ بهمن ۵۷ در زندان ماندند. به همین دلیل میتوانند تصویری از زندان رژیم در واپسین ساعات حیات آن ترسیم کنند.
دیدارهای مردم دلداده با رهبر بازگشته از تبعید،در «مدرسه علوی» واقع در خیابان ایران در تهران انجام میگرفت. این مکان در این روزها شاهد صحنههایی بود که تاریخ کمتر به خود می بیند و به خاطر می سپارد. تصاویری که پیش روی دارید، یادمانی از آن روزهای تاریخی است.
مرضیه دباغ گفت: در مقابل شکنجه دخترم فریاد میزدم که آیتالله ربانی املشی در یکی از سلولهای آن بند زندانی بودند، بسیار زیبا آیه «اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاَه» را تلاوت کردند. با شنیدن صوت قرآن آرام گرفتم.
روزنامه کیهان از استقبال باشکوه مردم انقلابی ایران از بنیانگذار کبیر نظام جمهوری اسلامی گزارش تصویری زیبایی تهیه کرده است که حاکی از شور و شوق مردم برای دیدن امامشان است.
"وقتی امام دید که یکی از ملیگراها با بی سیم پشت ماشین نشسته است، به او گفت باید پیاده شوی و امام در همان شرایط حواسشان بود که کسی از این موقعیت سوء استفاده نکند."
یکی از راههای مهار ایرانیها، مشغول کردن آنها با فقر است." از یادداشتهای هربرت چیک، معاون کنسول بریتانیا در بوشهر در سالهای جنگ جهانی اول. تصویر کودک قحطیزده همدانی در روزگار قحطی سالهای جنگ
شماره دهم سال نخست نشریه "انجمن مقدس ملی اصفهان" به تاریخ یکشنبه ٢٥ محرم ١٣٢٥، دهم مارس ١٩٠٧ به مدیریت آقا سراج الدین صدر جبل عاملی الموسوی که در آرشیو ملی انگلیس نگهداری می شود.