مرضیه دباغ گفت: در مقابل شکنجه دخترم فریاد میزدم که آیتالله ربانی املشی در یکی از سلولهای آن بند زندانی بودند، بسیار زیبا آیه «اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاَه» را تلاوت کردند. با شنیدن صوت قرآن آرام گرفتم.
روزنامه کیهان از استقبال باشکوه مردم انقلابی ایران از بنیانگذار کبیر نظام جمهوری اسلامی گزارش تصویری زیبایی تهیه کرده است که حاکی از شور و شوق مردم برای دیدن امامشان است.
"وقتی امام دید که یکی از ملیگراها با بی سیم پشت ماشین نشسته است، به او گفت باید پیاده شوی و امام در همان شرایط حواسشان بود که کسی از این موقعیت سوء استفاده نکند."
یکی از راههای مهار ایرانیها، مشغول کردن آنها با فقر است." از یادداشتهای هربرت چیک، معاون کنسول بریتانیا در بوشهر در سالهای جنگ جهانی اول. تصویر کودک قحطیزده همدانی در روزگار قحطی سالهای جنگ
شماره دهم سال نخست نشریه "انجمن مقدس ملی اصفهان" به تاریخ یکشنبه ٢٥ محرم ١٣٢٥، دهم مارس ١٩٠٧ به مدیریت آقا سراج الدین صدر جبل عاملی الموسوی که در آرشیو ملی انگلیس نگهداری می شود.
وقتی سیدضیاء الدین طباطبایی نخست وزیر شد خیلی گردوخاک کرد و برای فریب مردم دست به یکسری اصلاحات زد منجله قمار بازی، خرید و فروش مشروبات الکلی، کشیدن تریاک و... ممنوع کرد.
دهم بهمن سال 1299 هجری (30 ژانویه 1921) و در جریان بحران کابینه، ژنرال ادموند آیرونساید Edmund Ironsideفرمانده نیروهای انگلیسی در ایران با رضاخان پهلوی فرمانده تیپ قزاق مستقر در قزوین ملاقات و به نوشته بیشتر مورخان، اورا تشویق به کودتا کرد.
چند روز من در آن کارخانه صبح رفتم، عصر برگشتم. یک روز نزدیک هفت ساعت پشت تریبون ایستادم، صحبت کردم، حرف زدم. کسی از آنها آمد، شعار داد، استدلال کرد، جواب دادم، توجیه کردم. بالاخره کارگرها خودشان آن گروه مخرب را از کارخانه اخراج کردند.
او با یک زن فقیر لهستانی، از همان نوع که در زمان جنگ تعدادی را به تهران آوردند، در پاریس ازدواج کرد و از او یک پسر داشت به نام «علی پاتریک» که تصور میکنم هنوز در ایران باشد.
معصومه جزایری که همراه با خواهر خویش، تا روز 22 بهمن 57 در زندان به سر برده و مشمول آزادیهای رژیم در ماههای پایان حیات نشده است، روایتگر آخرین روزهای زندان و ساواک است.