وقتی چندی پیش تصویری از شاهزاده هری فرزند پرنس چارلز در کنار جسد یک بوفالوی مرده در آرژانتین که ظاهرا خودش شکار کرده بود منتشر شد بسیاری از رسانههای جهان علاقه او و پدرش به شکار را با یکی از شاهان بریتانیا مقایسه کردند؛ جرج پنجم، اولین شاه از خانواده "ویندسر".
دکتر فرخی رئیس اداره عهد و امور حقوقی وزارت امور خارجه رژیم پهلوی با مخالفت کارشناسی با کاپیتولاسیون گفت: نباید فراموش کرد که هر تأسیس حقوقی اگرچه ظاهراً مولد اراده حاکم دولتهاست، ولی باید با روح حقوق و منطق قضایی سازگار باشد.
ابن زیاد از حضرت زینب (س) پرسید که کار خدا را با برادرت و اهل بیت (ع) چگونه دیدی؟، زینب (س) پاسخ داد: من چیزی جز نیکی و شایستگی از جانب خدا ندیدم، اینها گروهی بودند که خدا شهادت را برایشان مقدور کرده بود، خداوند روز قیامت میان تو و آنان داوری خواهد کرد
اگر کسی زیر شکنجه به قتل می رسید جنازه مقتول را به پزشک قانونی می دادند و التزام می گرفتند که جریان افشاء نشود و یا اینکه مستقیماً به عنوان مجهول الهویه به سالن تشریح بیمارستانها می فرستاند و یا دفن می کردند.
کتاب «روابط ایران و ترکیه، از سقوط دولت عثمانی تا برآمدن نظام جمهوری 1302-1297 ه.ش» تالیف کاوه بیات به بررسی چند و چون ارتباط این دو کشور بر اساس اسناد وزارت امور خارجه ایران میپردازد.
رئیس موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران در این گفتوگو مواردی از جمله «آغاز عزاداری با آلبویه، ساداتبودن خاندان صفویه، بازپسگیری «گنجه» در روز عاشورا، اعتقاد واقعی قاجاریه به عزاداری، اجبار رضاخان به قمهزنی و تقویت بهاییها توسط شاه مخلوع» را مطرح میکند.
از هنگامی که رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) از مکه معظمه به مدینه منوره هجرت کرد و با هجرت سرنوشت ساز خود حیات تازه ای به دین اسلام و مسلمانان بخشید، آن حضرت دستور داد که هجرت را مبدأ تاریخ اسلام قرار دهند.
با وجود کماطلاعی برخی از پژوهشگران تهران قدیم و کمبود منابع دربارهی حضور زنان در مجالس «تعزیه» در دورهی قاجار، اما به نظر میرسد زنان آن دوران در چنین مجالسی نقشی چشمگیر داشتهاند؛ به طوری که یک عکس باقیمانده از آن دوران، سندی بر این ادعاست...
لایحهی کاپیتولاسیون به دولت اجازه میداد که رئیس و اعضای هیئتهای مستشاری نظامی ایالات متحده را در ایران از مصونیتها و معافیتهای شامل کارمندان اداری و فنی موصوف در بند «و» مادهی اول قرارداد وین، برخوردار نماید.
حدود 5 دهه پیش ایتالیایی ها برای داشتن فرزند کمتر نوزادان خود را می فروختند. تصویر دو نوزاد گریانی که در سال 1940 برای فروش از دیوار آویزان شده اند، اکنون سوژه شبکه های اجتماعی شده است.
زینب کبری (س) پس از ورود به کوفه خطاب به مردم کوچه و بازار میگفت که ای مردمان حیلهگر، چه بد توشهای برای آخرت فرستادهاید، توشهای که همان خشم خدا است، شما این جنایت فجیع را بی پرده و آشکار به انجام رساندید، جنایتی که وسعت آسمان و زمین را پر کرده است!