استالین چرچیل و هری ترومن در این نشست در شهر پوتسدام درباره جهان پس از جنگ گفتوگو می کنند.در آخر این کنفرانس بر خروج نیروهای متفقین از ایران تاکید شد.کنفرانس پوتسدام ، کنفرانس مهم و پر محتوایی درباره ی تاریخ جهان از جمله ایران است.تاریخ هنوز به یاد دارد که ۳ کشور پیروز شوروی، آمریکا و بریتانیا در طول جنگ و بعد از آن به طریق های مختلف به ایران زور می ...
ایشان از روی تشک برخاستند و مرا به نشستن روی آن تعارف کردند، من از نشستن خودداری کردم و مدتی هر دو ایستاده بودیم تا بالاخره فرمودند: بنشینید تا جملهای را عرض کنم.
رییس دادگاه در اینجا از بهمن نادریپور (تهرانی) خواست که به اظهاراتش ادامه دهد. تهرانی ادامه داد: یکی دیگر از موارد اتهام که بر اساس اعتراف خود من بر من وارد آمده شرکت در شهادت سید علی اندرزگو معروف به شیخ عباس تهرانی است.
حبیبالله چایچیان(حسان) درباره ماجرای سرودن شعر «آمدم ای شاه پناهم بده» میگوید: بازوی مادر را گرفته بودم و همینطور به سمت ضریح حرکت میکردیم؛ در همین حال دیدم حال شعر برایم فراهم شد، دیدم زبان حال مادرم است نه زبان حال من!
رفته بودیم شناسایی . فاصله ی ما با نفربرهای عراقی کمتر از صد متر بود. از بالای خاکریز خط عراقی ها را نگاه می کردم . هرچه می دیدم ، می گفتم . یک دفعه حسن گفت :" زود بیا پایین بریم .. ! " شصت هفتاد متر دور نشده بودیم که یک خمپاره خورد همان جا
سید علی قاضی رحمت الله علیه: کسی که طالب سیر و سلوک شد، اگر برای پیدا کردن استاد نصف عمر خود را در جستجو بگذراند ارزش دارد.و آن که به استاد رسیده نصف راه را طی کرده است.
مهم ترین وظیفه انسان از دیدگاه علامه طباطبائی: « ما بزرگترین و مهمترین کاری که در عالم داریم و هیچ کاری از اطوار و شئون زندگی ما مهم تر از آن نیست، اینست که خودمان را درست بسازیم.
حضرت آیت الله انصاری_همدانی«قدس سره» خود را بنده امام زمان(عج) میدانست و بلکه خاک پای امام زمان... وقتی اسم حضرت ولیعصر می آمد ، ایشان یک مرتبه رنگش تغییر می کرد و قیافه اش عوض می شد.
سوْال از محضر معظم له: بعضی از طلاب از ما در مورد علاج «ریا» و «عجب» و «کبر» و «سمعه» و «شهوت» و غیر آن، سؤال نموده اند، نظر شریف جناب عالی چیست؟بسمه تعالی- همه این رذائل، از ضعف در شناخت خداوند، سرچشمه می گیرد، و آنها به وسیله انس با انس گیرنده انس گیرندگان، در عبادت، دفع و رفع می شوند، اگر او بداند که «خداوند متعال در همه حالات و زمانها از هر خوبی،...