2 روز قبل جلد سوم کتاب (فراموشخانه یا تاریخ فراماسونرى در ایران) که وسیله اسمعیل رائین مدیر خبرگزارى (آسوشیتدپرس در ایران) ترجمه و در کشور ایتالیا به زبان فارسى چاپ شده است منتشر شد. قیمت این کتاب 500 ریال بود. صفحات آن به وسیله کاغذ قرمز صفحهبندى شده است.
در روز جمعه ۳۶/8/۲۴ نزاعى خونین در بخش 15 بین حسین رمضان یخى معروف و برادرش تقى و برادران هفت کچلان روى داد که در این نزاع چهار نفر مضروب و 12 نفر توقیف شدند...
مقامات عالىرتبه دولت کوشش مىکردند خود را بیشتر به اردشیر زاهدى نزدیک کنند ولى زاهدى در حالى که نخستوزیر هم حضور داشت خطاب به من گفت دوستان کلهپاچهاى من کجا هستند آنها به درد مىخورند. نخستوزیر و دیگران از این بیان او متعجب شده بودند.
وضع آموزش وپرورش از چند سال پیش بهتر نشده و هیچ تغییرى هم نکرده چون از زمانى که خانم پارسا وزیر شدهاند گرفتن پست در فرهنگ پولى شده (البته سابق هم بوده) ولى حالا دیگر تا اندازهاى علنى گردیده هرکس که مىخواهد رئیس فرهنگ یا رئیس بخش بشود باید یک مقدارى پول بدهد و بستگى دارد که آنجایى که مىخواهد رئیس بشود مبلغ فرق مىکند ...
تو شعار خواهی داد "...آیا یک صدم کارهایی که من کردهام میتوانست به وسیلهٔ یک دیکتاتور دست راستی یا چپی صورت گیرد؟..." تو با خشم خواهی گفت "... تعداد پنج هزار زندانی سیاسی درست نیست. تعداد زندانیان سیاسی به اندازهٔ تعداد خائنین کشور است."
سند زیر به انتقال «شهید محمدعلی رجایی» به کمیته مشترک ضدخرابکاری در سال 1356 اشاره دارد. در زندان کمیته مشترک شهید رجایی متحمل شدیدترین شکنجهها شده بود.