در سال 1912برای اولین بار از سوی "جان اسکات هلدن "،" آرتور بایکوت" و "گیبون دامانت" در نیروی دریایی آمریکا در لباس های جدید غواصی به مرحله آزمایش درآمد .
در ایران از دیرباز کاشتن درخت و گیاه اهمیت خاص داشته و مورد توجه بوده ؛ چنانچه در نگاره ها و آثار باستانی مانند حجاری های دوره هخامنشی در تخت جمشید نماد درخت زندگی یا سرو دیده می شود.
سید حسن مدرس (۱۲۴۹- ۱۰ آذر ۱۳۱۶) در دوره فترت بین مجالس سوم و چهارم مجلس شورای ملی در اعتراض به اشغال ایران طی جنگ جهانی اول، همراه برخی نمایندگان به غرب کشور مهاجرت کرد تا زمینه تشکیل دولت موقت را فراهم آورد.
در 14 ذی القعدة الحرام 1324 قمری ( هشتم جدی 1285 شمسی ) قانون اساسی به اسم « نظامنامه ی اساسی » مشتمل بر 51 اصل از طرف هیأتی از رجال پس از تطبیق با موازین شرع انور تدوین شد و بعرض دوره ی اول مجلس شورای ملی رسید و مورد تأیید سیدین سندین: سیدمحمد طباطبائی و سیدعبدالله بهبهانی نیز واقع گردید و پس از توشیح انتشار یافت.
گزاف نیست اگر گفته شود روابط اقتصادی ایران و آمریکا ماهیتی امپریالیستی داشت که در درازمدت آسیبهای جدی به بخشهای تولیدی و کشاورزی کشور وارد کرد و باعث گردید تا کشور در زمینهی بسیاری از کالاهای اساسی، به کشورهایی چون آمریکا وابسته گردد.
با پیروزی انقلاب اسلامی ایران و آغاز فعالیت های دوباره کشور، لزوم حمایت از نیازمندان در صدر برنامه های نظام قرار گرفت. 22 روز پس از پیروزی انقلاب، کمیته امداد به عنوان دومین نهاد انقلابی در تاریخ 14 اسفند ماه 1357 با صدور حکم حضرت امام خمینی رحمه الله به منظور تحقق بخشیدن به اهداف والای نظام جمهوری اسلامی و کمک رسانی به محرومان و مستضعفان و خودکفا ...
در سال 1907 برادران لومیر نخستین تصاویر رنگی را ایجاد کردند؛ هر چند این تصاویر در حال حاضر موجود است، اما مراحل کار آنان کاملا پیچیده و کلید اصلی اجزای ترکیبی آن نشاسته سیبزمینی است.
کتیبه داریوش بزرگ در کاخ آپادانای شوش به خط پارسی کهن است و یکی از نخستین متون به جا مانده از این پادشاه هخامنشی در آستانه به دست گرفتن قدرت میباشد. این کتیبه علاوه بر اینکه مجوز و فرماننامه ساخت بنای کاخ آپادانای شوش را بیان کردهاست، اطلاعات گرانقدری را در مورد داریوش اول و هخامنشیان به باستان شناسان ارائه دادهاست
صورتکها یا ماسکهای طلایی که از غار کلماکره در لرستان بدست آمده نشانگر اینست که در دوران شاهنشاهی هخامنشی نوعی آئین و یا مراسم که احتمالا جشن های ملی مرسوم وجود داشته که از این ماسک و صورتکهای طلا در آن مراسم های خاص استفاده میشده است