قبور خمره ای نوعی از تدفین بوده که در زمانی اشکانیان رواج داشته است .خمره ای که در این نوع تدفین بکار برده می شد خوب پخته می شد و جنسش بسیار سخت بود و بیشتر آجری رنگ و دارای خمیر قرمز رنگ بود
این عکس در نخستین روزهای جنگ گرفته شده. نیروهای فرانکو که حمایت ارتش و کلیسا را با خود داشتند، خیلی زود بارسلون را تسخیر کردند، و این سرآغاز جنگی بود که سه سال به طول انجامید
از ابتدای قرن نوزدهم میلادی تا انقلاب اسلامی تمامیت ارضی ایران بارها نقض شد و هر بار قدرتهای بزرگ جهانی گوشهای از این سرزمین پهناور و کهن را از آن جدا کردند، بدون اینکه واکنش مناسب و درخور توجهی از سوی حکومتهای مرکزی انجام گیرد.
یکی دیگر از ماجراهای سخنرانیهای من، مربوط به سخنرانی در مسجد جلیلی تهران میشود(فکر میکنم این برنامه در سال ۱۳۵۴ بود). در مسجد جلیلی، نماز جماعت به امامت آیتالله مهدوی کنی برگزار میشد.
گفت: تیر کریم خطا نمی شود. ما دقت کردیم و دیدیم گراز پس از طی چندین قدم واژگون گردید و به زمین خورد. وقتی بالای سرش رسیدیم مشاهده کردیم تیر کریمخان از یک سوی بدن جانور وارد و از سوی دیگرش خارج شده و به خاک نشسته است.
در شهرهای مختلف ایران بناهای با شکوه فراوانی وجود دارد که یادگار دورههای مختلف تاریخی است و معمولا نام بسیاری از هنرمندان و حاکمان را در خود زنده نگه داشته است . اما بعضی از حاکمان نیز نامشان در خاطره شهرها باقی مانده است البته نه به نیک نامیبلکه به ظلم وخشونت وتخریب بناهای باارزش فرهنگی .
عصر روز 14 مهر ماه 1357، امام و همراهان به بغداد منتقل شده و روز بعد، هجرتی تاریخی را در راه رضای خدا انجام دادند و در آنجا پس از توقفی کوتاه در پاریس در دهکدهای به نام «نوفل لوشاتو» اقامت کردند.