در جشن 22 بهمن 58 نخستین رژه نیروهای ذخیره سپاه دزفول برگزار شد؛ به دلیل کمبود اسلحه ژ3 ، ستونهای یک و 6 نیروها را مسلح کردند و ستونهای داخلی به صورت غیر مسلح رژه رفتند.
بیست و ششم شهریور 1359 صدام حسین، رئیسجمهور وقت عراق در برابر دوربینهای تلویزیونی، قرارداد 1975 بین ایران و عراق را که با میانجیگری الجزایر بسته شده بود، پاره کرد. این اتفاق سرآغاز تهاجم ارتش بعثی به مرزهای کشوری بود که در آن بتازگی و بعد از سرنگونی رژیم سلطنتی، انقلاب شده بود و هنوز ساختار اداری و حکومتی آن سروسامان محکمی نداشت. ایران بعد از این ...
چند روز اخیر این موضع مورد بحث قضات دادگستری قرار گرفته و عموماً از اینکه دربار شاهنشاهی به علت مشارکت چند نفر از والاحضرتها با منافع شرکت آسفالت راه از مهندس خرم حمایت و در امور قضائی دخالت نمودهاند...
کتاب «تاریخ مکتوم» به بررسی نقش فعالان بابی در تاریخ معاصر و به ویژه در رویداد مشروطه پرداخته است. این کتاب در پنج فصل با عنوان های «هنایش خرد در آثار و ماثر شیخ هادی نجم آبادی»، «روزگاری که بر تکاپوگران بابی گذشت»، «دربار شاهی و قتل ناصرالدین شاه»، «فروزندگان مشعل مشروطیت» و «زندگانی ملک المتکلمین» تدوین شده است.
یکی دانشهایی که ایرانزمین در آن نقش مهمی را ایفا کرده دانش پزشکی است. دانش پزشکی در ایران پیش از دوره اوستایی و ظهور اشوزرتشت وجود داشته. زمانی که زرتشت که خود نیز یکی از پزشکان برجسته عهد باستان ایران می باشد پا به عرصه وجود می گذارد، قرنها یا هزاران سال بوده که این دانش در ایران زمین رواج داشته است.
احمدشاه از آن دسته شاهانی است که حرف و حدیث دربارهشان هم زیاد است و هم ضد و نقیض. گاه چنان در آزادگی و دشمن ستیزی وی داد سخن دهند که لازم است مجسمه وی را با طلا ساخت و در میدان آزادی برپا کرد تا سرمشق همه گردد!
اولین گواهینامه در کشور در ۲۵ آبان ماه سال ۱۲۹۹ برای یک ارمنی که تابعیت ایران را کسب کرده صادر شده است. خاچاطور ماتروسیان تبریزی نژاد فرزند خوگاز در سن ۲۴ سالگی توانست تصدیق نامه درشکه چی خود را بگیرد.
سر وینستون چرچیل، نخستوزیر بریتانیا علاوه بر سیاست، در نقاشی نیز چیرهدست بود و مناظری از خانههای مجلل و قدیمی در انگلیس، مناظر زیبا در فرانسه و مراکش کشیده است. سلیا سندی، نوۀ چرچیل میگوید: «نقاشی برای او بسیار اهمیت داشت و باعث آسودگی خاطر او میشد. در واقع او به نقاشی بیش از هر چیز دیگری علاقه داشت.»
اختلافات مرزی از جمله اروند رود همیشه بین ایران و عراق از دیرباز وجود داشته است و قبل از انقلاب با بالا گرفتن اختلافات و شروع در گیری با میانجیگری رئیس جمهور الجزایر قراردادی(قرار داد1975الجزایر) بین ایران و عراق بسته شد -صدام هیچوقت از این قرار داد راضی نبود تا اینکه در زمان شروع جنگ تحمیلی 8ساله ایران و عراق صدام حسین رئیس جمهور عراق این قرار داد ...