در روزهای پایانی عمر رژیم پهلوی، شاه تلاش کرد که با مشورت با چهرههایی که تا آن زمان کمتر به آنها روی خوش نشان داده بود چارهای برای مهار بحران بیابد. یکی از این چهرهها احسان نراقی بود. وی سالها به عنوان مشاور فرح دیبا به فعالیت پرداخته و به سبب انتقادات تند از شخص نخست مملکت به اتهام ضدیت با اصل سلطنت روانه زندان شده بود. با این حال آن زمان که ...
ردانیپور توضیحی از عملیات دارخوین داد و به شهید بهشتی گفت تشریف بیاورید و برای رزمندگان صحبت کنید. آقای بهشتی گفتند: باید برای امور قضایی به شهر بهبهان بروم ولی چارهای ندارم جز اینکه برنامهها را تغییر بدهم و به دارخوین بیایم.
آنچه که «حزبالله» را از کوران این حادثه به سلامت عبور داد، نحوه موضعگیری سنجیده و ظریف امام خمینی بود. امام با نشان دادن خط مشی اصولی به حزبالله، به گونهای جریان مردمی حزبالله را در وقایع این مقطع، پیشتاز نمود.
تغییر ایدئولوژی بیش از پیش بر روند مبارزهی چریکی این سازمان تأثیر گذاشت و همچنین به دلیل حذف خشونتآمیز درونسازمانی، دیکتاتوری و اطاعت از بالا در درون، سازمان رشد منفی چشمگیری داشت و افراد مخالف اجازهای برای داشتن تشکیلات موازی و یا ابراز عقاید خود نداشتند.
تیمسار ریاست سازمان اطلاعات و امنیت کشور درباره : عکس خمینی یک قطعه عکس خمینی و اشعار سروده شده توسط میرزاحسن رحمتی که در عکاسی چهرهنمای مرند چاپ گردیده و یک قطعه دیگر از عکس خمینی که از اسماعیل قنبری بدست آمده توسط ساواک جلفا به این سازمان فرستاده شده است که عیناً به پیوست تقدیم میگردد. ضمناً اطلاعات تکمیلی از ساواک مزبور به ...
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط میگفت: کسی که برای خدا قیام کند نفس با هفتاد و پنج لشکر و شیطان با جنود خود برای از بین بردنش قیام میکنند ولی «جندالله هم الغالبون»!
اینکه آمریکا مطرح میکند که به دنبال دموکراسی در منطقه است دروغ بزرگی است چرا که تلاش آمریکا توسعه و حفظ اسرائیل است در حالی که نظر مردم منطقه مخالف اسرائیل و ضداسرائیلی است.
oss، برای این امر، تصمیم گرفت که اشکال تغییر قیافه آدولف هیتلر را پیش بینی کند. به همین منظور از "ادی سانز"، هنرمند و طراح آرایش آمریکایی دعوت کرد که نمونههای احتمالی تغییر قیافه هیتلر را طراحی کند.
دوران قاجار یکی از ادوار مهم تاریخ ایران در عرصه آشنایی ایرانیان با دست آوردهای غرب می باشد که شاید عمده ی این ماجرا بر اثر سه سفر ناصرالدین شاه و مظفرالدین شاه قاجار به وجود آمده باشد، چرا که وی پس دیدن این تولیدات در ابتدا آن ها را در دربار رواج داد و در اندک زمانی میان تمامی افراد جامعه عمومیت یافت.
او گروهی از یهودیان را جمع کرد و قبر مطهر را با خاک یکسان نمود و زیر آب برد سپس با گذاشتن نگهبانان در راههای ورودی دستور داد هر زائری را در مسیر یافتند دستگیر کرده یا وی را کشته یا به شدت تنبیه کنند.
بیمارستان ها یکی از جمله مراکزی هستند که امروزه در سرتاسر کشور عزیزمان ایران در دسترس قرار دارند، اما جالب است بدانید که تا زمان ناصرالدین شاه قاجار مکانی به نام بیمارستان و یا مریض خانه وجود نداشت و معالجه بیماران صرفا بر عهده حکیم باشی ها بود.
پرفسور باب الیوت از انستیتو تحقیقات استراتژیک در لندن در خصوص کاربرد سلاحهای شیمیایی صدام علیه مردم ایران میگوید: «نتیجه آزمایشات حاکی از استفاده از گاز خردل است که حتی هیتلر هم در جنگ جهانی دوم در استفاده از آن ابا داشت».