این اثر به عرصههای اخترشناسی جدید، مشاهدات با تلسکوپ و میکروسکوپ، تجربیات در خلاء، اصل لختی، جریان خون و کشفیات بزرگ در حوزه ریاضیات و غیره میپردازد و در این رهگذر کشمکشها و مجادلات میان راهبان، جدلیّون، فلاسفه مدرسی، انسانگرایان، استادان دانشگاهها، افزار گران، طبیعیون و هنرشناسان را مورد توجه قرار میدهد.
محورهای عمده این موضوع، مشتمل بر 28 عنوان است و از آنجا که با توجه به گستردگی این موضوع، پنج محور اساسی را در این کتاب که شامل بحث نظری، حقوقی، اقتصادی، روابط بینالملل و بحث امنیت و عدالت در اسلام است مورد بررسی قرار گرفته است.
در فصل یازدهم نویسنده با برشمردن ویژگیهای «ملیگرایی عربی» به عنوان یک امت واحد و مستقل با پشتوانه سیاسی در قرن بیستم اشاره میکند ضمن این که برخاستن اسلام از سرزمین عرب و قرار گرفتن عربها به عنوان «عنصر بنیادین اسلام» نقش عمدهای در پیدایش ملیگرایی عربی ایفا میکند.
سوگلی ناصرالدین شاه زن بسیار وفاداری به ناصرالدین شاه بود و پس از ترور ناصرالدین شاه تا پایان زندگی شاه عزادار بود. اما با همه علاقهاش به ناصرالدین شاه نقش مهمی در ماجرای تحریم تنباکو برعهده داشت و دستور داد قلیانها را جمعآوری کنند.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بهمناسبت فرارسیدن سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر از چنگ رژیم بعث عراق، تصاویری از شهید محمد جهانآرا در کنار حضرت آیتالله خامنهای را در دوران دفاع مقدس منتشر کرد.
تصویر تخت جمشید و چادرهای میهمانان از بالا در هنگام جشنهای ٢٥٠٠ ساله شاهنشاهی که با هزینه گزاف و از جیب مردم ایران برای بلندپروازی های شاع مخلوع برگزار شد.
کمونیست ها این جمله مارکس که دین افیون توده هاست را سر لوحه قرار داده بودند و علیه مذهب می تاختند کلیساها و مساجد را نابود می کردند و بنای ماتریالیست مارکسیست را در شوروی بر پایه نظام پلیسی پایه گذاری کردند
از ایرانی هایی که این زندان ها را تحمل کردند میتوان از دکتر "عطا صفوی" یاد کرد."عطا صفوی" در سال های ١٩٤٠ میلادی عضو سرسخت حزب توده ایران و طرفدار اتحاد شوروی بود.وی پس از آن که مورد تعقیب مقامات وقت ایران قرار گرفت، از کشور متواری شد و به همراه چند تن دیگر از اعضای حزب توده به شوروی زمان استالین گریخت اما به اتهام جاسوسی برای آمریکا دستگیر شد
کلیدر؛ روستایی جاودانه و تاریخی با گنجینه های هزاران ساله نظیر "قلعه کهنه" و "رباط شاه عباسی" در لابلای صفحات تاریخ خراسان گمشده و این روزها کلیدر کهنسال در سایه بی مهری ها و ناآشنایی گردشگران حال و هوای روزهای جوانی را از دست داده و غربتی عظیم درعمق چشمانش سوسو می زند.