ساواک برای خارج از کشور بودجه عظیمی داشت. به علاوه از طریق وزارت خارجه شبکه وسیعی ایجاد کرده بود، آمد و رفت ایرانیان به خارج به طور کامل تحت کنترل ساواک بود گاهی این کنترل موجب اعتراض مقاماتی از کشورهای خارج شده است.
آمریکاییها برای مقابله با ایران انقلابی، از تعریف برخی مفاهیم و پدیدهها نیز عدول کردند. در همین ارتباط، رفتار دوگانهی آمریکاییها در برابر تروریسم بهصورت واضح و آشکاری در آغاز جنگ ایران و عراق نمایان شد؛ بهنحویکه در مارس ۱۹۸۲ (اسفند ۱۳۶۰) دولت ریگان نام عراق را از فهرست کشورهای حامی تروریسم حذف کرد.
سیدجمالالدین اسدآبادی چهرهای است که بهرغم شهرت، برخی زوایای زندگی اش در هالهای از ابهام قرار دارد. ایرانیان او را از اهالی اسدآباد همدان میدانند و افغانیان، زاده اسعدآباد از توابع کنز واقع در شرق کابل معرفی میکنند. به همین دلیل در این که سیدجمال شیعه امامی بوده یا سنی حنفی، اقوال گوناگونی وجود دارد.
سپهبد "علی رزم آرا" در سال1280ش در تهران متولد شد. او نواده یکی از صاحب منصبان قدیمی قورخانه ناصرالدین شاه و فرزند سرهنگ "محمدخان رزم آرا" افسر سابق توپخانه و رئیس مدرسه نظام تهران بود.[1]
یکی از طولانی ترین دوران حکومت پادشاهان قاجار متعلق به ناصرالدین شاه بود چنانکه وی از سال 1264 ق/ 1847م. پس از مرگ محمدشاه تا سال 1313 ق/ 1895 م. که به وسیله میرزا رضا کرمانی به قتل رسید، یعنی حدود پنجاه سال پادشاهی نمود.
مظفرالدین شاه در سفر دوم خود به اروپا در سال ۱۲۷۹ هـ ش در بروکسل بلژیک یک دستگاه اتومبیل کالسکه ای خریداری کرد و در سال ۱۲۸۰ برابر با ۱۹۰۱ میلادی، به ایران آمد که با ذغال سنگ کار می کردند.
در سال 1912برای اولین بار از سوی "جان اسکات هلدن "،" آرتور بایکوت" و "گیبون دامانت" در نیروی دریایی آمریکا در لباس های جدید غواصی به مرحله آزمایش درآمد .
در ایران از دیرباز کاشتن درخت و گیاه اهمیت خاص داشته و مورد توجه بوده ؛ چنانچه در نگاره ها و آثار باستانی مانند حجاری های دوره هخامنشی در تخت جمشید نماد درخت زندگی یا سرو دیده می شود.
11 آبان 1304 روزی بود که احمد شاه، آخرین پادشاه قاجار بعد از خلع از حکومت در 9 آبان همان سال برای آخرین بار ایران را نه برای تفریح بلکه برای تبعید به مقصد اروپا ترک کرد. هر چند که وی نه اولین پادشاه ایران بود که تاج و تخت و کشورش را به اجبار ترک می کرد نه آخرین پادشاه. پدر بزرگش مظفرالدین شاه "امضا کننده فرمان مشروطیت" در ایران مرد و در کربلا ...
تا پیش از انقلاب مشروطه موسیقی به حالت اجراهای خصوصی، که اغلب مربوط به طبقه اشراف و محافل و مجالس ایشان می شد، خلاصه گردیده بود. مردم عوام جامعه بیشتر موسیقی مطربان خیابانی را می شنیدند و با آن انس داشتند. در این بین مشروطه، جایگاه این هنر را به رنگ تازه ای آمیخت.
طبق این روایات سلیمان پسر داوود و بتشبع است و در حدود سال ۱۰۰۰ پیش از میلاد متولد گشت. وی مقتدرترین و ثروتمندترین پادشاه اسرائیل و از قبیله یهودا بودهاست.که در سالهای ۹۷۰ ق. م تا ۹۲۸ ق. م به عنوان سومین پادشاه پس از ایجاد اتحاد بین اقوام ۱۲گانه بنیاسرائیل بر این سرزمین حکومت میکرده.سلیمان همچنین سازنده معبد معروف بنی اسرائیل است که به «هیکل» معروف ...