با مطالعه تاریخ علوم و اختراعات و اکتشافات می بینیم که جمعی از دانشمندان بشر، سالیان دراز زحمات طاقت فرسایی کشیده اند و انواع محرومیتها را تحمل کرده تا بتوانند اختراع و اکتشافی کنند که باری از دوش همنوعانشان بردارند.
اوستیا منطقه ای است که در دو طرف رشته کوه های قفقاز واقع شده که مردمان این منطقه ایرانی تبار هستند و به زبان اوستیایی یکی از زبان های ایرانی شرقی از خانواده هندواروپایی سخن می گویند. با وجود زیبایی وصف ناپذیر این منطقه و مردم خونگرم و مهمانوواز این خطه، کمتر کسی از روس ها برای استراحت به این نقطه سفر می کنند.
2015 از دید باستانشناسان سال پرباری بوده؛ اکتشافات بسیاری در این 12 ماه انجام شد و یافتههای ارزشمند دانشمندان سرتاسر دنیا اطلاعات کمنظیر و جدیدی را درباره تاریخ جهان فراهم کرد.
نامزدهای انتخابات دوره دوم مجلس شورای ملی برای ورود به مجلس باید ملکی به ارزش ۲۵۰ تومان در اختیار داشته، ۱۰ تومان مالیات پرداخت کرده و سالانه نیز ۵۰ تومان عایدی داشته باشند.
یکی از انتقادات امام خمینی (رحمت الله علیه) به قانون اساسی مشروطه اقتباسی بودن صرف آن از قانونهای اساسی کشورهای اروپایی و لحاظ نکردن احکام اسلام در قانون اساسی بوده است.
این جنبش و حوادث پس از آن بی ارتباط با ایران نبود چرا که انگلیسیها نفوذ ایران را عامل به راه افتادن شورشها می دانستند به همین خاطر هرات و قسمتهایی از جنوب ایران را به تصرف خود درآوردند و ناصرالدین شاه را مجبور به صلح کردند.
«تا زمانی که دول اسلامی با یکدیگر متحد نشوند هیچگاه پیروز نخواهند شد. زیرا وقتی دول اسلامی از پشت به اعراب خنجر میزنند، چطور میتوان انتظار داشت اعراب موفق شوند...
روال کار معمولاً به این صورت بود که یک جریان خاص با استفاده از ابزارهایی از قبیل؛ مطبوعات و... زمینهی برکشیده شدن یک نفر به مقامات عالیه را فراهم کرده و پس از تحقق این هدف، شخص برکشیده شده نیز از آن افراد حمایتهای گستردهی مالی و سیاسی میکرد.
روند تجلیل از حضرت امام(ره) و برگزاری مجالس متعدد برای شهادت فرزندشان، ساواک را در یک حالت انفعال قرار داده بود. خصوصاً اینکه بار دیگر نام امام خمینی(ره) بصورت علنی در منابر و مجالس پس از سیزده سال جاری شده بود.
در سند دیگر امروز میبینم که «صادق بهداد مدیر روزنامه جهان» و چند تن دیگر از مدیران جراید در سال 1341 کنسرسیومی برای انجام کارهای غیر قانونی تشکیل دادهاند.
علامه طباطبائى معتقد بودند که اسلام راستین در اروپا و آمریکا نرفته است و شیعه در دنیا معرفی نشده است و چون اسلام با چهره واقعی خود در غرب تجلی ننموده موجب گرایش آنها به دین اسلام نشده است.