گنبد سلطانیه، در شهر سلطانیه در استان زنجان قرار دارد و یکی ازشاهکارهای معماری ایران در دوره ایلخانی است. این گنبد در حد فاصل سالهای ۷۰۴ تا ۷۱۲ قمری، به دستور اولجایتو پادشاه مغول، معروف به سلطان محمد خدابنده و با تولیت و نظارت خواجه رشیدالدین فضلالله همدانی ساخته شده است.
درزمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار همه ساله یکروز از فصل بهاردر سرخه حصار تهران برنامه آشپزان با حضور شاه وخاندان سلطنت واعیان و اشراف با تشریفات خاص وبرنامه مفصلی که در مقالات آش شله قلمکار وسبزی پاک کردن اجرا می شده است که تمام امرا و صدورمملکت درپختن این آش کذایی کار و وظیفه ای بر عهده داشته اند .
ادیان ابراهیمی معتقد به شروع تاریخ بشریت با تاریخ نبوت هستند. یعنی اولین انسان خود پیامبری آسمانی بود و پس از آن تاریخ بشریت، در زیر چتر تاریخ نبوت آغاز میشود. شیعه معتقد به امامت امامان دوازدهگانه است، بنابراین از نظر تاریخی پیوندی عمیق با تاریخ امامت دا
نویسنده و محقق تاریخ به اسناد جدید از زندگی امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: از جمله این اسناد میتوان به نامهای اشاره کرد که امام(ره) به دست مدرس رساندند.
در ریاضالشعرا ذکر شده است که پوریای ولی از این مقام و منصب خود در جهت ارشاد و هدایت مریدان خویش بهره میبرد و جدا از تعالیم و تمارین کشتی، سحرخیزی و مروت و شکستگی نفس و افعال حسنه و اخلاق حمیده و هر آنچه خوب و خوبی است را بر شاگردان خود فرض میدانست.
قبض کمک به رزمندگان دفاع مقدس در جبهه ها که از سوی جهاد سازندگی و پشتیبانی جنگ صادر شده است. مردم ایران در آن زمان با اینکه خود در تنگنا بودند اما برای کمک به رزمندگان اسلام با دستی گشاده عمل می کردند.
شاه در بحرانی که به جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل منجر شد سیاست تزویر دوگانه ای در پیش گرفت و به عنوان یکی از حکومتهایی که پایه های رژیم منحوس صهیونیستی را در منطقه استوار کرد عمل و نفت این رژیم جعلی را تامین کرد. این درحالی بود که خود را دوست مصر و کشورهای عرب معرفی می کرد.
درحالی که اطرافیان شاه از جمله اشرف پهلوی خواهر دوقلوی وی از جمله بزرگترین مفسدان اقتصادی بودند شاه مدعی است که با مفسدان برخورد می کند و فقط آفتابه دزدها را نمی گیرند بلکه متنفذین و آدمهای بانفوذ هم از چنگال قانون در امان نیستند!
سه نما از ساختمان قدیمی روزنامه اطلاعات ، خیابان ناصر خسرو .روزنامه اطلاعات شامگاه روز یکشنبه ۱۹ تیر ۱۳۰۵ در تهران برای نخستین بار چاپ شد و قدیمی ترین روزنامه ایرانی است که چاپ و انتشار آن هنوز ادامه دارد.
شاه خودکامه قاجار که یکی از بیشترین زمانهای پادشاهی در ایران را به نام خود ثبت کرده و طاقت بسیاری را در خصوص اداره ضعیف کشور به سر آورده بود، درباره سوء قصد به خود می گوید: یکدفعه دیدیم صدای وزیر دربار بلند شد و با شخصی گلاویز شده است.نگاه به این طرف نموده دیدیم شخص شقی خبیثی پهلوی کالسکه ما ایستاده...
از زاویه دوربین دکتر ویلیام آرتور گرام، دفتر روزنامه حسین فاطمی روزنامه باختر امروز، ایوان خانه ای که مصدق در آن دیپلمات های خارجی را ملاقات میکرد، دکه های روزنامه های چپ، اتومبیل ها و خیابان ها و حتی قاب پنجره ها همه مورد تاخت و تاز قرار گرفت و سوخت شد و دود شد.