گامهاى اولیه براى تنظیم امور پست و تأسیس چاپارخانههاى مرتب را،میرزا تقى خان امیرکبیر برداشت و اساس و پایهاى که آن مرد بزرگ در اینباره برقرار نمود،به مرور زمان استحکام و توسعه یافت بهطورى که تا سال 1310 هجرى قمرى،تعداد چاپارخانهها در سراسر کشور به 172 رسید.
در این تصویر اعضای خانواده سلطنتی به همراه فرح و محمدرضا پهلوی هنگام شرکت در مراسم چهارشنبه سوری و دیدار با بازیگران و دست اندرکاران سریال تلویزیونی دایی جان ناپلئون مشاهده می شوند.
اعلامیه 9 ماده ای حکم می کنم صادره از سوی رضاخان رئیس دیویزیون قزاق. بعد از پیروزی کودتاچیان در سوم اسفند 1299 شمسی، رضاخان جهت کنترل و محدودسازی مخالفان کودتا و همچنین تحکیم پایه های قدرت کابینه کودتا، اعلامیه ای 9 ماده ای با هدف ایجاد ارعاب و وحشت و در نتیجه سرکوب مخالفان کودتا صادر نمود.
رضی الدین در سال ۱۰۳۷ هجری قمری دیده از جهان فرو بست. او را در محل خانقاهش در تویسرکان به خاک سپردند. از او حدود ۱۲۰۰بیت شعر به جا مانده که معروفترین آنها ساقی نامهٔ اوست. ساقی نامه وی را باید مهمترین اثر این شاعر همدانی به شمار آورد.
به علت درگیری بین جانشینان شاهرخ نادری و هرج و مرج اوایل دوره قاجاریه، آستان قدس تا مدتها از تولیت برخوردار نبود، و اداره آستان قدس در اختیار صاحب منصبان و بزرگان آستان قدس بود؛ چنانکه اسناد باقیمانده حاکی از آشفتگی و عدم نظم در امور آستان میباشد.
در سال 1257 هجرى به دستور و فرمان ناصر الدین شاه کارهاى دولت بین شش وزارتخانه تقسیم شد که عبارت بودند از:داخله،خارجه،جنگ،ملیه،عدلیه،وظایف و علوم.وزیران در برابر صدراعظم مسئولیت نداشتند و از شخص شاه دستور مىگرفتند. تعداد وزارتخانهها به مرور زمان و برحسب مقتضیات و احتیاجات کشور افزایش یافت . . .
ظل السلطان حکمران تهران هنگامى که خبر وفات فتحعلى شاه را در اصفهان شنید با شاهزادگان و حکام ولایات مرکزى ایران و عدهاى از درباریان که در تهران بودند،همدست و همعهد شد و خود را پادشاه خواند و با عنوانهاى على شاه و عادل شاه مدت 90 روز سلطنت راند.
غلامرضا تختی از جمله چهره های سرشناس ورزشی بود که همچنان که در دل مردم جایگاه ویژه ای داشت مورد تنفر خاندان پهلوی بود. دلیل این امر نیز روشن بود. پهلوی ها هیچ فرد محبوبی را تحمل نمی کردند . . .
حسینی، شکنجه گر معروف ساواک، با کابل شکنجه می کرد و دیدن قیافه ی او واقعا نوعی شکنجه بود؛ قد دراز ، قیافه ی کریه مثل گوریل که بیشتر روزها هم مریض بود. دادن شکنجه برای او لذت بخش بود...
یکی از از دلقکهای دوره ناصرالدین شاه قاجار معروف به شیخ شیپور به اتفاق عده ای از رجال و صاحب منصبان دولتی در یک مراسم مهمانی در اواخر دوره قاجاریه مشاهده می شود.
همدان را باید مهد تمدن ایران باستان به شمار آورد. مجموعه نوشیجان که در واقع قلعه ای باستانی و آتشکده ای قدیمی است در غرب استان همدان واقع شده است. این بنای باستانی در ۱۵ کیلومتری غرب ملایر باشد. با کاوشهای باستانشناسان دراین تپه باستانی سه طبقه شناسایی شد که طبقه اول را به مادها، طبقه دوم را به هخامنشیان و طبقه سوم را به ساسانیان نسبت میدهند. سال ...
نقش اساسی او در تاریخ بهائی، توسعه تشکیلات اداری و جهانی این آیین بودو این فرایند به ویژه در دهه شصت میلادی، در اروپا و امریکا سرعت بیشتری گرفت و ساختمان معبدهای قاره ای بهائی موسوم به مشرق الاذکار به اتمام رسید.
بعد از وقوع کودتای سوم اسفند 1299 رضاخان به عنوان بازوی نظامی کودتا ، با عنوان سردار سپه مسئول تامین امنیت شد و با توجه به برنامه بلند مدت خود جهت انتقال سلطنت، تلاشهای زیادی در جهت کسب مقام وزارت جنگ داشت. این سند حکم انتصاب رضاخان سردارسپه به سمت وزارت جنگ و مسعود خان کیهان به سمت وزیر مشاور می باشد؛ که به بخشهای مختلف حکومتی تلگراف شده است.
این اثر که در واقع به عنوان یکی از اصلی ترین نمادهای هنر نوگرا در اروپا معروف شده است را باید شناخته شده ترین اثر هنری این نقاش برجسته اروپایی نیز به شمار آورد.
در این تصویر جمعی از رهبران فرقه بهائیت و پیروان آنان در حاشیه درس اخلاق بهائیگری در دوره قاجاریه مشاهده می شوند. تشکیلات استعماری بهائیت از ابتدا تاکنون به منظور تربیت نسلهای خود و آموزش عقاید و مناسک باطل بهایی به نحوی ریشهدار و پایهای، تلاش زیادی را صرف طراحی و اجرای برنامههای دقیق و منظم آموزشی برای طرفداران خویش کرده است. این فرقه ضاله سرمایه ...
بخشهای گسترده ای از سریال علی البدل که در ایام نوروز از شبکه یک سیما پخش می شود در روستای تاریخی ای از استان همدان «ورکانه» که به روستای رنسانسی معروف است فیلمبرداری شده است.
مقامات عالیرتبه وزارت امور خارجه آمریکا خصوصاً آقای ونس٬ از مدتها قبل نقشه بردن محمدرضا را به آمریکا طرح کرده بودند. در سندی که ارائه می گردد می بینیم که چگونه دولت ایالات متحده با بهانه قرار دادن بیماری محمد رضا شاه تلاشهای گسترده ای برای حمایت از شاه مخلوع ایران انجام می دهد.
عین السلطنه در گوشه ای از روزنامه خاطرات خود به شرح و توصیف هدیه ای می پردازد که توسط یکی از دوستان فرانسوی اش برای او ارسال شده بود. توصیف جالب او از این توله اهدایی را در ادامه می خوانیم: