کمک رسانی سازمان ملل به کودکان گرسنه؛ متاسفانه بیشتر مانور کمک رسانی است و با وجود این مانورها نیز سالانه بسیاری از این کودکان تلف می شوند. کاریکاتور زیر شمایی از یک واقعیت دردناک است.
اقتصاد کشورهای عربی و شهروندانی که توان گذران زندگی ندارند؛ به بیشتر اقتصاد کشورهای عربی که بر پایه نفت است اقتصاد کاذی یا پوشالی می گویند. چراکه ذات تولیدگری در آن نیست و این کشورها وابسته به رانت نفت هستند.
پاسخ «حجت الاسلام رضا محمدی» کارشناس مباحث اعتقادی، به این پرسش که «فرق و مرز میان ایمان به غیب که در سوره بقره آمده است با خرافات چیست؟» (برگرفته از رادیو سراسری معارف) (8:27)
یک سعدی پژوه گفت: تصوری که همه ما از سعدی داریم، یک مرد جاافتاده، پخته و کامل است که کودکی، نوجوانی و جوانی نداشته به همین دلیل به سعدی میگوییم شیخ و آن هم نه یک شیخ معمولی بلکه یک شیخ بزرگ و اجل.
سعدی در نظر بسیاری از اهالی ادب و عرفان، یکی از ستونهای استوار است. رهبر معظم انقلاب درباره وی میفرمایند: سعدى یکى از این نادرگان است که اگر گاه زبان به ستایش گشوده، در ساغر زرین مدح خود جز داروى شفا بخش و گاه تلخ پند و اندرز نریخته است.
یک شب دیدم چراغ منزل علی روشن است. نگاه کردم دیدم علی دارد گریه میکند. دیدم مقالهای در مورد حضرت رسول(ص) مینویسد و وقتی به مظلومیت حضرت رسول(ص) رسیده است، خودش دارد گریه میکند.
فقید سعید، علامه مرحوم حجت الاسلام شیخ عزیزالله عطاردی قوچانی، از معاشران دیرین مرحوم استاد محمدتقی شریعتی بود که ارتباط خود با ایشان را تا پایان حیات وی تداوم بخشید. و درباره نقش آن استاد با الحاد سخنان خواندنی برای تاریخپژوهان دارد.