پیش از کودتای ۷ ثور وی صاحب مناصب دولتی متعدد در دولت وقت افغانستان بود و پس از آن، ترک وطن نمود و باقی عمر را اکثراً در پاکستان به سر برد. وی در مجموع ۶۲ اثر منظوم و منثور در عرصههای مختلف هنر، ادب ، سیاست ، فلسفه و عرفان دارد که بیشترشان در داخل و خارج از افغانستان به چاپ رسیده است.
رفى همچنان در لاهور به سر برد تا در سال ۹۹۹ هجری قمری در سن سی و شش سالگی درگذشت. پس از چندى پیکرش را به نجف منتقل کردند. شهرت او در قصیدهسازى و از سخنسرایان بنام سبک هندی است.
وی از علمای بزرگ عهد خویش محصوب میشده وتألیفاتی درعلوم عقلیه و نقلیه و حکمت و اخلاق دارد که مهمترین آنها عبارتند از: ابواب الجنان، تفسیر صافی، تفسیر اصفی، کتاب وافی (در شرح کافی) ، شافی ، مفاتیح الشرایع ، اسرارالصلوه ، علم الیقین در اصول دین ، تشریح (در هیئت) سفینة النجاه ، شرح صحیفه سجادیه ، ترجمة الصلوه (به فارسی) ، ترجمه طهارت (به فارسی) ، ترجمه ...
از باباطاهر علاوه بر دوبیتی های معروف او ، مجموعه کلمات قصاری نیز به زبان عربی به نام اشارات به جای مانده است . از اشعار باباطاهر مجموعه موثقی در دست نیست ، به همین جهت نمی توان در صحت انتصاب تمام اشعاری که به او نسبت می دهند به یقین حکمی کرد .
در دوران سلطنت رضاشاه که بحث رجعت به ایران باستان و تاکید بر ایران پیش از اسلام قوت گرفته بود، "سعید نفیسی" از مشاوران نزدیک رضاخان به وی پیشنهاد کرد نام کشور رسما به "ایران" تغییر یابد، این پیشنهاد در آذر ماه 1313 شمسی رنگ واقعیت به خود گرفت، یادداشتی را که از نظر می گذرانید، مقاله ای از سعید نفیسی در روزنامه اطلاعات است بعد از رسمی شدن عنوان ایران،...
موزه آگیرا، گنجینه اسناد تاریخ آموزش و پرورش است که کتابهای قدیمی درسی را در بر دارد. کتابهایی که روزگاری همراه همیشگی ما بودند اکنون مروری برخاطرات گذشته است.
شهید مطهری به دست عوامل گروه فرقان به شهادت رسید. افرادی که با التقاط مذهبی و افراط گونه سبب حذف فیزیکی افراد و شخصیت های مطرحی همچون شهید مطهری شدند. روزنامه زیر شاید خواسته پاسخ باشد به چرایی ترور استاد شهید مطهری.
ایران قبل از انقلاب اسلامی شاهد روزهای خونینی بود. روزهایی که در ان واحدهای مسلح در جنگ خیابانی با هم روبرو می شدند اما ابتکار حضرت امام خمینی (ره) که به افراد مسلح گل داده شد، باعث گردید که گل ها جای گلوله ها را بگیرند و ایران از یک جنگ خونین نجات یابد.
ساکنان قدیمی و بسیاری از اهالی تهران همچنان نام قدیمی این مکان را به یاد دارند و موقع دادن نشانی اسم آن را به کار میبرند. میدان اعدام، میدانی که روزگاری چوبهدار بر آن برپا بود و مجرمان را به سزای عملشان میرساند.
عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: بعد از ترورها، شورای مرکزی حزب به این نتیجه رسید باید آیتالله بهشتی محافظ داشته باشد. اما ایشان قبول نکردند و گفتند: بگذار سادهزیستی ما حفظ شود.
فرزند آیتالله طالقانی با بیان اینکه در آن زمان که آیتالله طالقانی احساس نیاز کرد برای تبلیغ دین در عرصه عمومی حضور پیدا کند در علما کمتر کسی در پی حضور در عرصه عمومی جامعه بودند، گفت: در آن زمان تنها برخی متدینین غیر معمم بودند در عرصه عمومی حضور پیدا میکردند.
روزنامه السفیر لبنان در شماره امروز خود متن پیام شفاهی از امام خامنه ای را منتشر کرد که در آغاز جنگ ۳۳ روزه از طریق سردار قاسم سلیمانی در اختیار سیدحسن نصرالله قرار گرفته است.
مصدق: شما باید بروید جنگ کنید و حق ایران را بگیرید. شانه از زیر خدمت خالی نکنید. تمام اینها میگویند دولتی که ما [با آن] مبارزه می کردیم هر جا رفت یک نفر آدم پیدا نکرد و همه گفتند ما حاضر نمیشویم یک ملت مظلومی مثل ایران را از بین ببریم. [با حالت تأثر شدید و در حال گریه] ولی همه عوامل در این مملکت است که مقاصد بیگانه را انجام میدهد.