مردم به او تأسی و اقتدا کرده، سبک ایرانیت و رواج جنس مملکت خود را از دست نمیدادند و ترقی ملک و ملت و پیشرفت صنعت اهل حرفت را به رنگهای زرد و سرخ خارجه که اعراض صرف است تبدیل نمیکردند.
دربار فتحعلی شاه قاجار، بی شک یکی از پر رفت وآمدترین دربارها برای زنان بوده است؛ چنانچه دختران این شاه قجری در آن جایگاه ویژه ای داشته اند که به احتمال فراوان یکی از آنان ضیاءالسلطنه بوده است.
مسابقات فوتبال جام جهانی که پس از وقفه 12 ساله به خاطر جنگ جهانی دوم در سال 1950 در برزیل برگزار شد، به خاطر اولینهایش در یادها ماندنی شده است؛ این رقابت ها اولین دوره ای بود که در آن مسابقه فینال برگزار نشد.
حجت الاسلام علیاصغر باغانی یکی از بازماندگان حادثه هفتم تیر گفت: لحظاتی پس از قرار گرفتن دکتر بهشتی پشت تریبون انفجار رخ داد و فقط شعلههای آتش و پائین آمدن سقف را به خاطر دارم.
ما از لغزشهایى که از برخى شیعیان سر مىزند از وقتى که بسیارى از آنان میل به بعضى از کارهاى ناشایستهاى نمودهاند که نیکان گذشته از آنان احتراز مىنمودند و پیمانى که از آنان براى توجّه به خداوند و دورى از زشتىها گرفته شده و آن را پشت سر انداختهاند اطّلاع داریم.
شهرت او در غزل است و مثنویهای شاه و درویش (شاه و گدا)، صفاتالعاشقین و لیلی و مجنون او نیز معروف است. امیر عبیدالله خان ازبک او را به جهت کینه شخصی به تشیع متهم کرد و به قتل رسانید (این که او به راستی شیعه بوده یا نه را از روی اشعارش نمیتوان استخراج کرد چرا که وی در آثارش گاه از خلفای راشدین و گاه از ائمه شیعه نام برده و چنان مینماید که به مقتضای ...
وی را در غزلسرایی بعد از حافظ بهترین غزلسرا میدانند . سایه در سال 1325 مجموعه «نخستین نغمهها» را ، که شامل اشعاری به شیوه کهن است ، منتشر کرد . «سراب» نخستین مجموعه او به اسلوب جدید است ، اما قالب همان چهارپاره است با مضمونی از نوع تغزل و بیان احساسات و عواطف فردی ؛ عواطفی واقعی و طبیعی . مجموعه «سیاه مشق» ، با آنکه پس از «سراب» منتشر شد ، شعرهای ...
سید اسدالله مدنی که جوانی طالب کمال بود این آوازه را سالها پیش ، از دور شنیده بود. او در سال 1363 (چهل سالگی) به زیارت خانه خدا رفت و پس از اتمام مراسم حج ، بی درنگ به سوی نجف اشرف روانه گشت و از همان اوان ورودش به حوزه علمیه ، بساط درس و بحث علمی را پهن کرد و در اندک زمانی رشد نمود آیت الله مدنی به جهت خلاقیت و در عین حال متانت خویش همیشه مورد توجه ...
اخیراً «نصرالله شیفته» سردبیر «مرد امروز» مجموعهای با عنوان زندگینامه و مبارزات سیاسی محمد مسعود منتشر ساخته که کاری قابل توجه در مورد همکاری مقتول انجام داده است. این نوشته در هفده فصل تنظیم شده است. در این نوشته میبینیم که در طول مدت شش سال انتشار «مرد امروز» این روزنامه بیش از پنجاه بار توقیف شده که بیست و هفت بار توقیف طولانی بوده. اولین توقیف ...
وقتی تعداد زیادی از کارگران حسابی شلاق خوردند، خاطر مبارک آسوده شد. تا این ساعت که برداشت خوبی از ایران نداشتهام. زیرا قبلاً در آلبانی بودم، که میگفتند «ذرهای از آسیاست که در اروپا تهنشین شده»، و حتی برخیها آن را شرقیتر از ترکیه میدانستند، و انتظارم این بود که ایران خیلی بهتر باشد.
موزه لوور در شهر پاریس در کشور فرانسه واقع شدهاست. بیش از ۳۵هزار اثر هنری در هشت بخش مختلف موزه لوور نگهداری میشود. موزه لوور پربازدیدترین موزه جهان است. بخش ایران باستان موزه لوور یکی از بزرگترین گنجینههایی است که آثار فرهنگ و تمدنی ایران را در خود جای داده است.
بعضی اوقات نیز به دستور سرهنگ ملک اسمعیلی بعضی از رقاصهها را به دربار برده و به شاهپورها معرفی مینماید و بیش از همه شاهپور محمودرضا و حمیدرضا در این کارها افراط و با زنهای کابارهها معاشرت مینمایند.
آخرین برگی که ساواک بر پرونده نصرتالله معینیان رئیس دفتر مخصوص شاه افزوده، پیام تبریک او به شاه در آبان 1357 و پاسخ شاه به اوست. معینیان در این نامه، قاطعانه نسبت به دوام حکومت شاه اظهار امیدواری کرده است.
ناصرالدینشاه قاجار چهارمین شاه از دودمان قاجار ایران بود. وی طولانیترین دوره پادشاهی را در میان دودمان قاجار داراست و آخرین دیکتاتوری است که در ایران به خاک سپرده شده است.