ظرف هایی که در دوران کهن به شکل جانور ساخنه می شده است را ریتون می نامیدند.از اثار باستانی دوره هخامنشی است که در هگمتانه کشف شده است.این ریتون به شکل سر یک بز کوهی ساخته شده.ریتون طلایی بز کوهی هگمتانه در حال حاضر در موزه ایران باستان نگه داری می شود.
پس از فیلیپ پسرش اسکندر در ۲۰ سالگی به پادشاهی رسید در مورد اسکندر افسانه فراوان است و گفته شده که نسب او از طرف پدر به هرکول و از طرف مادر به آشیل ، قاتل هکتور پهلوان داستانی یونان در جنگ ترووا می رسد . در واقع خیال پردازان او را فرزند خدایان می دانستند
درحالیکه عربستان سعودی به عنوان یکی از متهمان ردیف اول حمایت از گروههای تروریستی شناخته میشود، با چرخش تبلیغاتی مواضع عربستان در قبال این گروهها، داعش علیه مفتیها و مبلغان سعودی اعلام جنگ کرد.گروه داعش حمله معکوسی را علیه مفتیهای سعودی مانند ناصر العمر، عبدالعزیز الطریفی، عدنان العرعور و عبدالعزیز الفوزان به راه انداخت و آنها را به ارتداد و تشویق ...
آمریکا با تشکیل و حمایت از گروه تکفیری داعش، سیاستهای خود را در کشورهای اسلامی برنامه ریزی میکند. پروژه حذف این گروه تروریستی، ادامه همان سیاست حضور نظامی و دخالت در امور داخلی کشورهاست!
شعبان جعفری معروف به شعبان بیمخ یکی از نامهای جنجالی تاریخ معاصر ایران و از بازیگران اصلی کودتای ۲۸ مرداد بود. وی زورخانه دار و باستانی کار ایرانی بود که بیشتر به خاطر حضورش در حرکات سیاسی به خصوص در کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ شهرت داشت.
استاد سید محمد حسین بهجت تبریزی که از او به نام «شهریار ملک سخن» یاد می کنند، بنیانگذار و پرچمدار عرصه ی شعر و ادبیات در سبک نوینی است که بیشتر در قالب «حیدربابایه سلام» تقسیم بندی می شود.
توسعه اقتصادی الزاماً نیازمند هویت مستقل فرهنگی است. هیچ کشوری بدون داشتن هویت مستقل فرهنگی توسعه پیدا نکرده است. علت هم این است اگر انسانها را از فرهنگ تهی کنید مثل درختی میشوند که ریشهاش قطع شده باشد.
محمد بن عبدالله آخرین فرستاده خدا و سفیر اتمام مکارم اخلاق برای بشریت که از مهمترین صفت او در آخرین کتاب آسمانی اخلاق نیکوست، اسوه ای نیکو برای جهانیان می باشد.
عمر مختار، مبارز سیاسی و رهبر قیام لیبی علیه استعمار ایتالیا در سال 1858 میلادی دیده به جهان گشود. وی پس از آن که شهر بنغازی در سال 1911 مورد تهاجم ایتالیاییها قرار گرفت، نیروی ملی پایداری را پدید آورد و مدت 20 سال در برابر اشغالگران به مقاومت پرداخت.
مطلب حاضر به این پرسشها میپردازد که آیا کنارهگیری رضاشاه اجتنابناپذیر بود؟ چه انگیزههای روانی، داخلی و بینالمللی او را به سمت بیطرفی در جنگ سوق داد؟ بیطرفی او بر چه باورهایی استوار بود؟ و چرا او علاوه بر آنکه روبروی ارتش متفقین نایستاد، کنارهگیری نمود؟