خداوند به جای شهر مکه، مردم مکه و مهر و محبت آنها و استقبال ایشان از دعوت به توحید حضرت خدیجه(س) را به پیامبر (ص) عطا کرد و او هنگامی که حضرت به خانه میآمد، به استقبال وی میشتافت و از حال وی پرسش میکرد و از او دلجویی مینمود و رحمت و نصرت و لطف خدا را به یاد او آورده، گرد وغبار را از چهره درخشانش میشست، و ملالت آزار قوم را با تسلاهای گرم از دلش ...
یک عکاس زن آلمانی مجموعه ای از عکس های دیده نشده خود از دهه شصت ایران را در فلیکر منتشر کرد که زندگی در دهه اول انقلاب و سال های جنگ در ایران را نشان میدهد. "کیسی هوگلفینک" عکاس زن آلمانی است که در سال های 59 تا 68 چندین بار به ایران سفر کرده و از نقاط مختلف ایران عکاسی کرده است. این عکاس در جریان سفرهای خود با یک ایرانی ازدواج می کند ...
تاریخ معاصر ایران پر از فراز و نشیبهای فراوانی است و عناصری در این سالها در صحنه سیاسی کشور حضور یافتند که عملکرد آنها از خدمت تا خیانت گسترده است. در این میان با رسوخ استعمار غرب و شرق ایران محل نزاع ابرقدرتها شد و عملا صحنه سیاسی کشور را دو گروه که به عنوان سیاه لشگر شرق و غرب و بر طبق منافع آنها عمل می کردند در بر گرفت.
پروژه نفوذ از جمله مسائل مهمی است که رهبر معظم انقلاب آنرا در دوران پسابرجام به عنوان یک امر مهم مطرح کردهاند. این پروژه بعضا آنقدر پیچیده و مبهم است که بسیاری را به اشتباه می اندازد.
رسول خدا (ص) می فرمایند: «سوگند به آن که جانم در دست او است، دنیا به پایان نمی رسد تا آنکه زمانی فرا رسد که مرد هنگام عبور از گورستان، خود را روی قبر انداخته، می گوید...»
نام «حاج حسین مهدیان» از مشهورترین نامها در میان مبارزان نهضت اسلامی و حامیان و معاشران روحانیت انقلابی است. او با رهبران و تئوری پردازان شاخص انقلاب از جمله شهید مفتح ارتباطی صمیمانه داشت.
این سلسله بعد از اسلام توانست اعلام موجودیت کند و اندیشه و هویت ایرانی را دوباره مطرح کند. این حکومت همان طور که گفتیم تحت لوای خلافت عباسیان در بندار حکومت میکرد.
به نوشته آقابزرگ تهرانی، نائینی نزدیک ترین مشاور آخوند خراسانی در جریان جنبش مشروطه بود. با توجه به این روابط نزدیک و اعتماد ویژه و نیز بینش سیاسی وی، احتمال زیاد دارد که متن تلگراف ها و بیانیه های سیاسی مراجع بزرگ مشروطه خواه نجف را او انشا کرده باشد.
نخستین عکاس حرفه ای ایران که این فن را از فرانسیس کارلهان فرانسوی فرا گرفت. متولد 1222 خورشیدی ، وفات 1263 فرزند میرزا اسماعیل جدید الاسلام او در سال 1242 در سن 21 سالگی از طرف ناصر الدین شاه به منصب عکاسباشی ملقب گردید، و سپس به اقبال السلطنه ارتقا یافت.
بر اساس نوشتههای هرودوت مورخ یونانی، مغان هخامنشی بدون همراهی ساز با نای سرودهای مذهبی میخواندند و از این نظر، نه مثل سرود خوانان بابلی و آشوری بودند و نه تحت تاثیر اقوام سامی. موسیقی این سرودها صرفآ موسیقی آوازی بود و نه موسیقی سازی.