تحلیل گران و تاریخ نگاران در تبیین دلایل و عوامل تاثیرگذار بر مداخله و نفوذ استعمار انگلیس بر ایران بر متغیرهای مختلفی تاکید داشته اند که از برآیند همه آنها می توان به موارد ذیل اشاره نمود. الف) انگیزه های ایدئولوژیکی جهت سد نفوذ کمونیسم به سایر مناطق تحت نفوذ انگلیس...
سرریدربولارد وزیر مختار انگلیس در ایران در سالهای جنگ دوم جهانی در گزارشی به تاریخ اول مارس 1943/ 10 اسفند 1321 به وزارت امور خارجه انگلستان هشدار داد که بریتانیا بطور شدیدی محبوبیت خود را در ایران و نزد ایرانیان از دست داده و انگلیسیها روز بروز بیشتر مورد تنفر و انزجار ایرانیان قرار میگیرند.
عمر خیام منجم است، فیلسوف است، ریاضی دان بزرگی است. تقویم شمسی که امروزه از آن استفاده می کنیم حاصل تلاش های اوست؛ با این حال آن مهم ترین امری که از او آموخته ایم «دم را غنیمت شمردن» است.
حافظ اسد رئیس جمهور سابق سوریه برای یک دیدار رسمى در 10 مرداد سال 76 به ایران آمد. در این دیدار علاوه بر رهبر معظم انقلاب، آیتالله هاشمی رفسنجانی نیز به عنوان رییس جمهور وقت در جلسه حضور داشت.
سهراب سپهری (۱۵ مهر ۱۳۰۷ کاشان – ۱ اردیبهشت ۱۳۵۹ تهران) شاعر، نویسنده و نقاش اهل ایران بود. او از مهمترین شاعران معاصر ایران است و شعرهایش به زبانهای بسیاری از جمله انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی و ایتالیایی ترجمه شدهاند.
حجتالاسلام عالی از مشقت و صبر و بردباری علمای شیعه برای تشکیل حوزه علمیه قم میگوید. صبر استقامتی که نهال نوپای اسلام در عصر جدید را به درختی پربار تبدیل کرد.
امام در طول مدت حدود چهارماهی که در پاریس بودند، حاضر نشدند ساعتی از وقت خود را برای دیدن آثار تاریخی و مناظر دیدنی پاریس اختصاص دهند. گویی تمام ساعت و دقایق زندگی خود را صرفا وقف انقلاب اسلامی و نجات مردم کرده بودند.
یکی از پژوهشگران حوزه علمیه قم در سالروز شهادت میرزا گفت: در تقید میرزا به اسلام و تلاش برای اجرای احکام اسلامی، جای کوچکترین تردیدی نیست و شاید بد نباشد اشاره کنم واژه «جمهوری اسلامی» نخستین بار توسط میرزا مطرح شد.
عبدالله شهبازی در کانال تلگرام خود با انتشار عکسی نوشت: لرد کِرزِن، نایبالسلطنه و فرمانفرمای کل هندوستان، در دیدار با شیوخ جنوب خلیج فارس [اجداد حکام کنونی] در شارجه.
علم در یکی از یادداشت هایش می نویسد: یک روز شاه و علم «درباره دوستان مؤنث، گپ» میزدند. شاه از پیر شدن معشوقهها صحبت میکرد و افزود «با وجود همه اینها اگر این سرگرمیها را هم نداشتیم به کلی داغان میشدیم.»
یکی از کارهای جالب دیگر ناصرالدین شاه گردآوری مجموعههایی از عکسهای زمان خود اوست. برخی از عکسها٬ عکسهایی است که خود او میگرفته و برخی دیگر از عکسها از کسانی است که او به گوشه و کنار میفرستاده است.