87 سال پیش در چنین روزی یکی از مشهورترین جنایات مافیایی به دست گروه تبهکاری "آل کاپون" در گاراژی در "لینکلن پارک" شیکاگو به وقوع پیوست؛ اتفاقی که به "کشتار روز ولنتاین" شهرت دارد.
87 سال پیش در چنین روزی یکی از مشهورترین جنایات مافیایی به دست گروه تبهکاری "آل کاپون" در گاراژی در "لینکلن پارک" شیکاگو به وقوع پیوست؛ اتفاقی که به "کشتار روز ولنتاین" شهرت دارد.
"آلفونسو گابریله کاپونی" معروف به "آل کاپون" اسطوره تبهکاری در تاریخ امریکا که در دهه 20 و 30 میلادی با حذف گروه های مافیایی رقیب قدرت بلامنازع تبهکاران امریکا بود در جریان نزاع قدرت بر سر قاچاق مشروبات الکلی 6 تن از اعضای این گروه را در گاراژی به رگبار بست.
ماجرا از این قرار بود که چهار تن از افراد گروه کاپون که دو تن از آنان لباس پلیس به تن داشتند حین جابجایی محموله قاچاق در گاراژ "کلرک" در لینکلن پارک شیکاگو توسط گروه "شمالی ها" آنها را غافلگیر کردند. گروه"شمالی ها" به سرکردگی "جورج کلرنس مورن" معروف به "حشره" به تصور اینکه پلیس آنها را محاصره کرده اسلحه های خود را زمین می گذارند و پشت به دیوار می ایستند. گروه کاپون تمام افراد حاضر در گاراژ از جمله خود "حشره" را به رگبار می بندد و تنها یکی از آنها موفق به فرار می شود. در جریان این کشتار از دو تفنگ و دو مسلسل گروه کاپون بیش از 150 تیر شلیک می شود.
گفته می شود یک هفته قبل از این کشتار "هربرت هوور" سی و یکمین رئیس جمهور امریکا با شعار مبارزه با فساد و رشوه خواری انتخاب شده بود و گروهی از جمله "فرانک ویلسون" را مامور رسیدگی به جرایم تبهکاری به ویژه گروه آل کاپون کرده بود. گروهی که در نهایت موفق شد کاپون را به دام بیاندازد.
گرچه مافیای بزرگ نقشه حذف رقبا را بی عیب و نقص اجرا کرده بود و پلیس هیچ مدرکی برای به متهم کردن او به کشتار روز ولنتاین پیدا نکرد اما "فرانک ویلسون" مامور سمج پلیس در نهایت توانست دو سال بعد مدارکی دال بر درآمدهای غیرقانونی کاپون به دست بیاورد. او این مدارک را به دادگاه داد و دادگاه نیز نه به خاطر جنایات کاپون بلکه به دلیل فرار مالیاتی او را به 11 سال زندان محکوم کرد. بسیاری کشتار روز ولنتاین را اشتباه کاپون و نقطه افول قدرت او می دانند چرا که تنها دو سال بعد او به زندان افتاد و رقبا در غیاب او تشکیلاتش را نابود کردند.