نوزدهم بهمنماه سالروز بیعت همافران نیروزی هوای ارتش رژیم سابق با بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) است. به همین مناسبت، پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، تصویر و خاطرهی حضرت آیتالله خامنهای را از این روز فراموشنشدنی، منتشر میکند:
در این سند آمده که تعداد زیادى نامه با امضاهاى بیشمارى بهدفتر روزنامه اطلاعات رسیده که خود را سربازان افسران و درجهداران مجاهد نامیده و نوشتهاند میخواهیم که اعلام همبستگى را با نهضت خمینى در روزنامه بهچاپ برسانند.
بعضی اوقات صبر بهترین تاکتیک است و اگر آیتالله خمینی بخواهد در شهر مقدس قم دولت پیشنهادی خود را به وجود آورد، به او اجازه خواهم داد تا دولتی شبیه به واتیکان تأسیس کند.
امام با بیاعتنایی در برابر رویکرد آمریکا، که خواستار حفظ نظام سلطنتی و اجرای برنامههای سلطهگرانهی خود بود، با قاطعیت از تشکیل شورای انقلاب و حکومت اسلامی سخن راند و انقلاب را به بهترین شکل خود، هدایت نمود.
۱۲ بهمن سال ۵۷ بود که با بازگشت امام از تبعید به ایران، بزرگترین استقبال تاریخ کشور رقم خورد و مردم ایران حماسهای به یاد ماندنی آفریدند. پس از فرار شاه، ملت منتظر بازگشت امام خمینی «قدس سره» بودند. برای مردم آمدن امام قدس سره پیروزی بزرگی بود و برای تشکیل حکومت اسلامی حضور ایشان را الزامی میدانستند.
رمزی کلارک وزیر سابق دادگستری آمریکا 2 بهمن 1357 در پاریس با حضرت امام خمینی ملاقات کرد. وی گفت به نظر من بدون مشارکت آیتالله خمینی هیچ گونه امکانی برای حل بحران ایران وجود ندارد.
امام در پاسخ به خبرنگار سیبیاس دربارهی ماهیت ضدآمریکایی انقلاب اسلامی ایران میگویند: «اگر معنای ضدیت با آمریکا این است که ما نمیخواهیم وابسته به آمریکا باشم، آری ما ضدآمریکایی هستیم و اگر ترس آمریکا این است، آری باید بترسند.»
امام نسبت به آیندهی برخی از رژیمهای سیاسی که فقط تکیهشان مادی بود و یا رژیم کشورهای اسلامی که به التقاط و پیروی از غرب روی آورده بودند، پیشبینیهای کرده و اعلام کردند که آنها سقوط میکنند. از آنجا که این پیشبینیها متکی بر بینش الهی بود، بعد از مدتی تحقق یافت.
در اولین روز سال 1989 میلادی ـ 11 دی 1367 ـ نامه معروف و تاریخی امام خمینی خطاب به میخائیل گورباچف آخرین رییس جمهور شوروی انتشار و توسط هیئتی مرکب از آیتالله جوادی آملی، محمدجواد لاریجانی و خانم مرضیه حدیدهچی دباغ در 13دی 1367در مسکو به گورباچف تحویل داده شد.
زمانی که زیر شکنجهی ساواک قرار داشت، از وی سؤال شد که «نظر شما نسبت به آیتالله خمینی چیست؟» جواب داد: «من فکر میکنم تنها کسی که میتواند ایران را نجات دهد آیتالله خمینی است.»
تجاوز به کشورها و دخالت در امور داخلی دولت ها، از ویژگی هایی محسوب می شود که در ساختار حکومتی کشورهایی مانند آمریکای جنگ افروز و فتنه گر، نهادینه و به یک فرهنگ تبدیل شده است، اما نکته جالب این است که این قبیل اقدامات مداخله جویانه و متجاوزانه تنها هنر دولتمردان امریکایی نیست، بلکه علاوه بر فریب سایر ملت ها به فریب ملت خود و بعضا تجاوز به حقوق آن ها ...
نهادهای انقلابی را میبایست بنیادها و مؤسساتی دانست که پس از پیروزی یک انقلاب و برای صیانت و پاسداری از آن و همچنین ترمیم بیتوجهی به برخی از مسائل جامعه، تشکیل گردیدند. بنیاد مستضعفان، سپاه پاسداران، شورای عالی انقلاب فرهنگی، جهاد سازندگی، بنیاد شهید و... از جملهی این نهادها هستند.