بختیار که در این زمان در سودای اداره ایران بود بسیار تلاش کرد که امام به کشور باز نگردند اما فشارها و تظاهرات مردمی بختیار را که به قول خود مرغ طوفان بود به جای خود نشاند و وی مجبور شد که برای ورود امام و تحویل دولت به انقلابیون خود را مهیا کند. روزنامه زیر این واقعه تاریخی را حکایت می کند.
امام(ره) در روزهای تاریک و خونین 15 خرداد 42 قهرمانانه فریاد زد «یاران من در گهوارهاند» و اینک همانها دلیر مردان عرصه نبرد در جبهه داخل و خارج، سربازانی فداکار و یارانی جان بر کف برای امام خویش هستند.
طیب در پیامی از زندان به امام ضمن بیان زندگی و بدکرداریهایش قسم میخورد که به امام خیانت نکرده است و امام نیز در پاسخ میفرمایند: «آخرین برگ کتاب زندگی آدم، تعیینکننده است؛ ببین در آخرین صفحه کتابت چه مینویسی».
فیزیکدان و نظریهپرداز ایرانی گفت: سوم خرداد 1358 پیشنهادی را تحت عنوان اسلامی شدن دانشگاه خدمت امام بردیم.ما در این دیدار به امام پیشنهاد کردیم اسلامی شدن دانشگاه را در مقیاس خیلی کوچک امتحان کنیم و بعد از آن گسترش بدهیم.
یکی از نزدیکترین محافظان امام راحل از خاطرات خود از زمان ارتحال رهبر کبیر انقلاب و حال و هوای مرحوم حاج احمدآقا در ایام نیمه خرداد سال 68 را بازگو کرد.