کودک لبوفروش در معابر تهران در عصر پهلوی؛ این عکس در سفر "مینارد اوون ویلیامز" به ایران در سال 1947 میلادی یعنی سال 1325 هجری شمسی، 5 سال پس از آغاز سلطنت محمدرضا پهلوی عکاسی شده است.
سید خندان نام ایستگاه اتوبوسی در جاده قدیم شمیران بوده است، در گذشته املاک زمینهای این منطقه متعلق به کامران میرزا نایبالسلطنه بوده است، پل رومی در واقع پل کوچکی بوده که دو سفارت روسیه و ترکیه را هم متصل میکرده است. عدهای هم معتقدند که نام پل از مولانا جلالالدین رومی گرفتهشده است...
از پیچ خیابان حافظ که به سمت جمهوری میپیچید، تنها برجی که تا انتهای خیابان توی چشم میزند همین است، برج پانزده طبقه بتونی، یادگار دوران نیمهتمام نوسازی دهه چهل ایران.
شمس العماره یکی از بناهای تاریخی تهران، مربوط به دورهٔ قاجار و از شاخصترین بناهای کاخ گلستان و برجستهترین ساختمان ضلع شرقی مجموعه کاخ گلستان است دلیل برجسته بودن این سازه، بلندی، تزیینات و طراحی آن است.شمسالعماره دارای پنج طبقه و ۳۵ متر ارتفاع است که در زمان ساخت بلندترین ساختمان آن دوره در تهران بوده است و اولین ساختمانی بود که از فلز در سازهٔ ...
دروازه یوسف آباد غربی ترین دروازه تهران در باروی شمالی بود. محل این دروازه در حدود تلاقی خیابان انقلاب و چهارراه کالج بود.سه دروازه در باروی جنوبی شهر، از شرق به غرب به ترتیب، شاه عبدالعظیم، غار، خانی آباد+ دروازه ماشین دودی (راه آهن).
در حالی که امروزه در شهر تهران حجم بیشر ساخت و ساز بر آزادراه ها متمرکز است اما زمانی داشتن یک خیابان بدون گرد و خاک برای اعیان تهران یک آرزو محسوب می شد.
ساکنان شهر تهران هر روز سوار بر وسایل نقلیه و یا اتومبیل شخصی خود میشوند و از منزلشان به دیگر مناطق تهران مانند گیشا، نیاوران، نارمک و غیره میروند. اما وجه تسمیهی این محلهها چیست؟ داستان آنها چیست؟ چرا نام یک محله پل چوبی است در صورتی که امروزه هیچ سازهی چوبیای در آن نیست. با کجارو همراه باشید.