" خلاصه تاریخ پیشدادیان "در ابتدای این دوره، پادشاهان با فرّه (نیروی از جانب خدا ) سلطنت میکنند. در این مرحله به مرور شاهد پیشرفتهای مردم در جهات مختلف زندگی، از جمله کشف آتش، چگونگی یادگیری ساختمان سازی و... هستیم. مهمترین شخصیت این دوره، جمشید است که در نهایت، ضحاکِ بیفرّه و فریبخورده اهریمن پادشاهی را از او میستاند.
گربه ایرانی که در اروپا به علت زیبایی خواهان فراوانی دارد٬ البته از ایران آمده است. ولی آیا شما توجه کرده اید که نقشه ایران خود شبیه گربه ای است که روی بالشی نشسته؟پشت به افغان و هند و سرش به طرف روسیه است. بالش مذکور مانع از آن است که پنجه های گربه در آب خلیج فارس تر شود.
در این نبرد که در سال 1899 روی داد 320 سرباز فرانسوی به فرماندهی یک کاپیتان و افسر ارشد فرانسوی که مامور تسخیر چاد شده بودند از طریق نیجر وارد این کشور شدند و توانستند بر 12000 نفر از جنگجویان چاد غلبه کنند.علت پیروزی این سربازان کم تعداد مجهز بودن آنها به سلاح گرم از جمله تیربار و مسلسل بود که به تازگی اختراع شده بود.
"نواب بهاوارپور" حاکم ایالت پنجاب پاکستان( این ایالت در آن زمان جزو هند بود ) که مانند شاهی حکومت و ثروت بسیاری در پنجاب داشت در سفری به لندن از نمایشگاه اتوموبیل "رولز رویس" دیدن نمود.او که بطور ناشناس وارد این نمایشگاه شده بود، با برخورد بد کارکنان که گمان می کردند او یک هندی فقیر است روبرو و به بیرون نمایشگاه هدایت شد.
او در سال 1650 در سوئد درگذشت و در استکهلم به خاک سپرده شد، اما این پایان ماجرا نبود.سفیر فرانسه به نام "Hugues" در استکهلم، شبانه جنازه را از قبر بیرون آورده و مخفیانه به فرانسه انتقال داد.در طول 350 سال گذشته استخوان های دکارت همچون انگشتان، جمجمه و ... یکی یکی به فروش رسید.
او از سیاستمداران و رجال معروف بیست و پنج سال اول قرن بیستم در بریتانیا و ایرانشناس بود و دوبار به ایران سفر کرد.مشهورترین کتاب وی "ایران و مساله ایران" است که بعد از سفر اولش که در غالب یک خبرنگار انجام شد به رشته تحریر دراورد.
قانون اساسی مشروطه همه شهروندان ایرانی را از آزادی برخوردار و در برابر قانون «برابر» می دانست. در این که هم روشنفکران و هم علما خواستار آزادی در چارچوب قانون بودند، هیچ تردیدی نیست، اما مشروطه گران سکولار قانون عرفی مأخوذ از اروپا را مد نظر داشتند و روحانیون، قانون اسلامی را پیشنهاد می کردند.
عباس دوران از خلبانان نیروی هوایی ایران بود که در ماههای آغازین جنگ ایران و عراق نقش مهمی در بمباران اهداف دشمن عراقی ایفا کرد. خلبان عباس دوران در دو سال اول جنگ بیش از ۱۲۰ عملیات و پرواز برون مرزی داشت.
او در دادگاهی به جرم ارتکابِ یک جرم عمومی محاکمه شد. وکیل او تلاش زیادی برای تبرئه کردن او کرد اما به نتیجه ای نرسید. وکیلش، وقتی که دید فرین دارد محکوم می شود، به عنوان آخرین دست آویز لباس او را جلوی قضات در آورد؛ شاید دیدن زیباییش بتواند دل قضات را به رحم آورد.
بنا به گواهی متون تاریخی، ورزش زورخانه ای یکی از قدیمی ترین ورزش های ایران می باشد که در تمامی اعصار، با افتان و خیزانی، پیوسته جاری و ساری بوده است و در درون خود پهلوانان بنامی را تربیت و سلوک جوانمردی را به خیل عظیمی از کسانی که در این ورزش گام نهاده اند، آموخته است.