در ساعت 1.10 دقیقه بامداد 9 مه 1945 رادیو "آلمان نازی" در پیامی اعلام شکست و تسلیم دولت "آلمان نازی" را پخش نمود.این گزارش که به معنای تسلیم آلمان و پیروزی متفقین و پایان جنگ جهانی دوم بود؛ در شوروی نیز پخش گردید و لحظاتی بعد جمعیت انبوهی برای جشن پیروزی به میدان سرخ مسکو سرازیر شدند.
وزیر پیشین جنگ فرانسه فریاد زد: «حذف شلوار قرمز؟ هرگز! شلوار قرمز یعنی فرانسه!» جانشین او پس از پایان جنگ نوشت: «آن چسبیدن کورکورانه و ابلهانه به چشمگیرترین رنگ، عواقبی سخت در پی داشت.»
کسانی که در طول جنگ سرد سعی میکردند از آلمان شرقی فرار کنند ممکن بود کشته، زندانی یا شکنجه شوند ولی دولت این کشور بهقدری با بی پولی مواجه بود که برخی از این افراد را مخفیانه میفروخت – به آلمان غربی، کشوری که بیشتر این افراد در وهله اول سعی داشتند به آنجا فرار کنند.
لحظهای بزرگ در تاریخ آلمان؛ گونتر شابوفسکی، عضو کمیته مرکزی حزب سوسیالیست متحد آلمان (حزب حاکم آلمان شرقی) در نهم نوامبر سال ۱۹۸۹ پس از پایان یک کنفرانس خبری، سندی را خواند که بر مبنای آن مرزهای آلمان شرقی برای شهروندان این کشور به طور موقت باز میشدند.
حمله آلمان نازی به لهستان در سال ۱۹۳۹ تاریخ شروع جنگ جهانی دوم است. درگیری بین دو کشور آلمان و لهستان باعث مداخله فرانسه و بریتانیا و فراگیر شدن جنگ در اروپا شد.
پخش سیب زمینی میان مردم آلمان، پس از شکست این کشور در جنگ جهانی دوم و دوران رکود اقتصادی این کشور یکی از صحنه های به جا مانده از تبعات جنگ در دنیاست . آلمانها آنقدر در اثر فشار اقتصادی جنگی که هیتلر راه انداخته بود به مشقت افتاده بودند که دیگر دولت مجبور شده بود بین مردم سیب زمینی رایگان پخش کند تا آنها را زنده نگه دارد . سیب زمینی پخش کردن در دوره ...
آلمانها همزمان با رشد علمی، فرهنگی و نظامی روزافزونشان، هر لحظه بیش از قبل مجال جغرافیای تاریخیشان را تنگ مییافتند و پی رهایی از مرزهای گذشته میگشتند. غول پیشرفت میخواست از چراغ جغرافیا بیرون بجهد و آلمانها به کار توجیه این زیادهخواهی مشغول بودند. در آن روزگار عمدۀ ساکنان پروس معتقد بودند که «کشورشان باید میان «قدرت جهانی» شدن یا «سقوط» یکی ...
53 سال پیش در بامداد یکشنبه سیزدهم آگوست ۱۹۶۱، نیروهای نظامی آلمان شرقی خیابانهای منتهی به نقاط مرزی را محاصره کردند و کارگران ساختمانی آغاز به ساختن دیواری کردند که امروز یکی از اجزاء مهم و نمادین تاریخ معاصر آلمان و اروپاست. این سازه که ۲ متر ارتفاع داشت، ارتباط بین بخش شرقی و غربی شهر برلین را کاملا قطع کرد و به تدریج «دیوار برلین» نام گرفت.
المپیک 1936 آلمان و قهرمانی "جسی اونز" سیاه پوست امریکایی در مسابقات دو میدانی؛ دست ندادن هیتلر با اونز در مراسم اهدای مدال ها، بعدها عنوان نشانه ای از نژادپرستی وی قلمداد شد.