روزنامه مریخ روزنامه ای بود که از سال ۱۲۹۶ تا ۱۲۹۷ در ۱۸ شماره انتشار یافت منظور از تاسیس این روزنامه درج وقایع و تواریخ نظامی وانتشار مطالب علمی مورد نیاز مردم بوده است.
میرزا قاسم خان تبریزی و میرزا جهانگیرخان شیرازی بنیان گذاران روزنامه صور اسرافیل بودند و میرزا علی اکبر خان دهخدا (دخو) از نویسندگان آن بود. این روزنامه از نظر سبک نگارش و ادبیات و هم از جهت مطالب و مضامین شباهت بسیاری به روزنامه ملا نصرالدین قفقاز داشت.
قبر مرحوم میرزاده عشقی شاعر و روزنامه نگار آزادی خواه ایرانی در دوره مشروطه که در سال 1303 به دستور رضاخان ترور شد. قبر او در قبرستان ابن بابویه در شهر ری قرار دارد.
روزنامه تنبیه/ سیاسی، اجتماعی، فکاهی، انتقادی/ صاحب امتیاز: ابراهیم معتضدالاطباء/ مدیر: مصطفی مترجم/ تاریخ انتشار: 1325ق/ محل انتشار: تهران/ فاصله انتشار: ده روز یکبار، هفتگی
صدام معدوم در هشت سال جنگ تحمیلی جنایات زیادی رقم زد یکی از اسناد جنایات صدام تکیه ای از یک روزنامه است که به یاد گلهای نوشکفته دانش آموزی که پر پر شده اند، یک ستون را اختصاص داده است.
روز دهم مهر 1346 داریوش همایون بنیانگذار روزنامه آیندگان از یک مقام صهیونیست درخواست کرد این روزنامه را مورد حمایت مالی قرار دهد. وی متعهد شد در ازاء دریافت کمک مالی از اسرائیل، مطالبی علیه اعراب و به نفع اسرائیل در روزنامه درج نماید
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸ توسط مجلس خبرگان قانون اساسی در ۱۷۵ اصل تصویب شده و همان سال به همهپرسی گذاشته شد و نتیجه آن با رأی مثبت اعلام شد.
در حکومتهای دیکتاتوری که شایسته سالاری جای خود را به نوکری می دهد همواره افرادی هستند که سعی دارند با پاچه خواری و بادمجان دور قاب چیدن به مقام و منزلتی برسند.
یکی از مؤثرترین نشریههای دورهی قاجاریه و عصر مشروطه هفتهنامه صوراسرافیل بود، این نشریه، ابتدا با مدیریت میرزا جهانگیرخان شیرازی و سرمایهی میرزا قاسمخان تبریزی و دبیری و قلم میرزا علیاکبرخان قزوینی (دهخدا) تهیه و منتشر میشد.
روزنامهٔ بخارای شریف نخستین روزنامه به زبان فارسی بود که در آسیای میانه منتشر شد. انتشار این روزنامه در روز دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۲۹۰ (۱۱ مارس ۱۹۱۲ میلادی) در بخارا آغاز شد.بعد از تجزیه شوروی و استقلال جمهوری تاجیکستان، سالروز تأسیس این روزنامه به عنوان روز مطبوعات تاجیکستان اعلام شدهاست.