سعدی در نظر بسیاری از اهالی ادب و عرفان، یکی از ستونهای استوار است. رهبر معظم انقلاب درباره وی میفرمایند: سعدى یکى از این نادرگان است که اگر گاه زبان به ستایش گشوده، در ساغر زرین مدح خود جز داروى شفا بخش و گاه تلخ پند و اندرز نریخته است.
{انگلستان} یک کشوری مانند (هند) {را که} در مسیر علمیِ معقول و صحیحی حرکت میکند، به کمک علم و به کمک سلاح این کشور را تصرف میکنند، بیدریغ انسانها را میکُشند، منابع ثروت او را از بین میبرند.
{انگلستان} یک کشوری مانند (هند) {را که} در مسیر علمیِ معقول و صحیحی حرکت میکند، به کمک علم و به کمک سلاح این کشور را تصرف میکنند، بیدریغ انسانها را میکُشند، منابع ثروت او را از بین میبرند.
یک روز شعارهای منظم و مرتبی غیر از آنچه که در روزهای پیشین میشنیدم به گوشم خورد از پنجره که نگاه کردم منظره بهت آوری دیدم. گروه های بسیاری از افراد نیروی هوایی با نظم و ترتیب انگار که در حال رژه نظامی هستند، در حرکت بودند. هر گروه شعاری میداد و گروه بعد با طنینی هماهنگ پاسخ می گفت.
نوزدهم بهمنماه سالروز بیعت همافران نیروزی هوای ارتش رژیم سابق با بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) است. به همین مناسبت، پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، تصویر و خاطرهی حضرت آیتالله خامنهای را از این روز فراموشنشدنی، منتشر میکند:
آقای خامنه ای از نخستین کسانی بود که با شروع مبارزه به امام خمینی پیوست، و خود به این موضوع چنین تصریح می کند:«از اولین ساعتهای مبارزه ما رفتیم دوروبر ایشان و بنا کردیم در خدمت ایشان کار کردن و حرکت کردن.»
شبهای سختی را گذراندیم.... در بصره گمان میکردیم که دیگر تقریبا از خطر جستهایم. منزل یکی از علمای آنجا وارد شدیم. یکی دو روز آن جا ماندیم. بعد بلیت گرفتند...
برای ما حرفهایی هم درآورده بودند. مثلا میگفتند که به اینها چک سفید امضاء میدهند یا به ما «شاعران درباری» میگفتند. من هم در جوابشان گفتم که اگر این روحانیت عزیز و معظم نامش دربار است، بله ما درباری هستیم.
24 دیماه 1358 سالروز انتصاب آیتالله خامنهای به امامت نماز جمعهی تهران است. ایشان در اولین نطق تاریخی خود، سخنان مهمی دربارهی جایگاه نماز جمعه و آیتالله طالقانی، اولین امام جمعه در تاریخ جمهوری اسلامی، بیان داشتند. متن حاضر در پی تبیین اولین نماز جمعهی ایشان است.
پیامهای حضرت امام (ره) در آن شرایط حساس و سرنوشتساز روزهای پایانی رژیم پهلوی، علاوه بر «چه خواهد شد؟» بیانگر «چه باید کرد؟» در قالب توصیههای کاربردی و اجرایی نیز بود؛ پیامهایی که از جانب یک مسلط به آموزههای دینی صادر میشد.
مرحوم آیتالله العظمی سیدمحمدرضا گلپایگانی (۱۳۱۶ تا ۱۴۱۴ هـ.ق) از علمای بزرگ شیعه بود که پس از درگذشت آیتالله العظمی بروجردی، به مقام مرجعیت و زعامت رسید.
پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی سیدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی گزارشی از نقش حضرت آیتالله خامنهای در تحصن بیمارستان امام رضا علیهالسلام در مشهد در آذر و دی ۱۳۵۷منتشر کرده است
روزنامه السفیر لبنان در شماره امروز خود متن پیام شفاهی از امام خامنه ای را منتشر کرد که در آغاز جنگ ۳۳ روزه از طریق سردار قاسم سلیمانی در اختیار سیدحسن نصرالله قرار گرفته است.
رهبر معظم انقلاب: ایران را باید با اتکای به منابع روی زمین یعنی هوش و استعداد جوانان و نخبگان کشور اداره کرد نه با تکیه بر درآمد پرنوسان منابع زیرزمینی و نفتی. / اداره کشور بر مبنای فروش نفت خام شبیه «بچهپولداری ملی» است.
مقام معظم رهبری با بیان اینکه من عمیقاً به آیت الله اشرفی اصفهانی ارادت می ورزیدم فرمودند این پیر سالخورده همواره در دفاع از اسلام و انقلاب پیشقدم بود.