در پی کشتار دستهجمعی مردم در 8 بهمن 57 امام پیامی خطاب به ملت ایران فرستادند. ایشان در این پیام از همه گروهها خواستند که این دولت غیر قانونی را محکوم کرده و از آن اطاعت نکنند که اطاعت طاغوت حرام و مخالف رضای خداست.
امام عسکرى(ع)، با وجود همه فشارها و کنترلها و مراقبتهاى بى وقفه حکومت عباسى، یک سلسله فعالیتهاى سیاسى و اجتماعى و علمى در جهت حفظ اسلام و مبارزه با افکار ضد اسلامى انجام مىداد .
رژیم هنگامی که خودش را ناتوان در مقابل سیل خروشان مردم دید، این بار در اقدامی وحشیانه و نابخردانه، احساسات مردم را نشانه گرفت. در حالیکه نمی دانست با این کار تیشه به ریشه خود می زند. حمله به مسجد جامع کرمان، آتش زدن مسجد و شهادت عده ای بی گناه..
هدف اول، آشنا کردن مسلمانان سایر کشورها با اسلام ناب و آرمان های انقلاب اسلامی ایران است. از نظر امام« اسلام در دنیا مظلوم و غریب است و باید آن را به مردم جهان معرفی کرد...
گزارش ژاندارمرى کشور شاهنشاهى مبنى بر اینکه اخیرا تعدادى طلاب علوم دینى به مرودشت وارد و در گروههاى 2 الى 3 نفرى تقسیم و به روستاهاى استان فارس اعزام و یکى از آنها اظهار نموده در آینده نزدیک یک قیام عمومى برپا خواهد شد
در این هنگام اعلامیههاى زیادى پخش شد که یکى از آنها تبریک سال نو مسیحى بود خطاب به مسیحیان جهان که در آن از پاپ خواسته شده بود از دولتهاى قدرتمند که به قوانین موجود در کتب آسمانى خود پشت پا زدهاند حمایت نکنند.
دولت ایران مبلغ 20 میلیون دلار وام (براى تلفن) از امریکا دریافت کرده است، درصورتى که چند نفر از اتباع ایران در ماه ژوئیه سال جارى مبالغى بیش از وام دریافتى ایران در بانکهاى ژنو پول سپردهاند که عبارتند از
خود و برادرش تقى، هر یک، یک اسلحه کمرى دارند البته این اسلحه گرم یعنى هفت تیر از دوران 28 مرداد به این طرف در نزد این دو برادر باقى مانده و حتى در ضمن صحبتى که در چندى قبل از خلع سلاح عشایر فارس به میان آمده-بود یکى از آشنایان از تقى رمضان یخى پرسیده بود تکلیف اسلحه تو و برادرت در حالى که دولت، عشایر را خلع سلاح مىکند چه خواهد بود؟
در سال ۱۲۶۸ قمری، میرزا آقاخان نوری که لقب اعتمادالدوله را داشت به صدارت رسید. او اصلاحات امیرکبیر را بازایستاند و کارگزاران او را برکنار و خویشان و آشنایان خود را بر سر کار نهاد. همچنین مستمری کسانی که در زمان امیرکبیر از ایشان باز گرفته شده بود باز به راه گشت.
معاون فرمانده شمرده توی دهنی بیسیم با قرارگاه حرف میزد، از فرمانده شکایت میکرد و با دلخوری گفت: حرف حرفِ خودشه، وِل کرد رفت. ما به فرمانده فکر کردیم که درست پای کار غیبش زده بود؛ همان که پشت پیراهنش نوشته بود «عاشق شهادت
نخستین ایرانی که به دانشگاه آکسفورد راه یافت، ابوالقاسم خان ناصرالملک بود. او بعدها نایب السلطنه احمد شاه شد و دو نمایشنامه از شکسپیر را نیز به فارسی شیوایی ترجمه کرد.