بدین روی بختیار در 27 دی ماه 1357ش. رأی اعتماد مجلس را گرفت و به دنبال رأی اعتماد مجلس، شاه و همسرش و سه فرزند از چهار فرزندش از ایران خارج شدند. بختیار عمری در جبهه ملی علیه رژیم شاه مبارزه کرده بود و زمانی نخست وزیر شد که از جلال و جبروت این مقام و قدرت سیاسی آن جز هاله ای رنگ باخته چیزی باقی نمانده بود
مطالعات بختیار برای تعیین وزیران کابینه پایان گرفت و روز 16دی 1357ش. کابینه اش را معرفی کرد. همزمان با تشکیل کابینه جدید تغییراتی در ارتش از سوی شاه انجام شد؛ در کادر فرماندهان لشگرها نیز تغییرات عمده ای صورت گرفت و فرمانداران نظامی تغییر کردند. کابینه بختیار عموماً کابینه ای بود، غیر وابسته به گروه ها و بیشترین انتصاب جدال انگیز او "عباس قلی عموزاده" ...
اولین موضوعی که در این خاطرات موجز بیش از سایر مطالب خود نمایی میکند، اطلاعاتی است که آقای بختیار به عنوان عضو هیئت اجرایی جبهه ملی در مورد این تشکیلات سیاسی ارائه میدهد. جبهه ملی در جریان نهضت ملی شدن صنعت نفت، آوازهای یافت و حتی توجه بخشی از نیروهای مبارز مذهبی را نیز به خود جلب کرد، هرچند این شرایط چندان دوامی نیافت و علاوه بر مستقل شدن طیف مذهبیها،...
از اول که در این مبارزات وارد شده ایم همیشه گفتهایم که شاه وقتی موضعش قانونی است که بر طبق قانون اساسی سلطنت بکند نه حکومت. و در ماده دوم هم برای اینکه هر ابهامی را رد کرده باشیم، تصریح کردهایم تا وضع بدین کیفیت باشد ما از شرکت در هر نوع حکومتی معذور خواهیم بود ...
در سالهای دهه 20 شمسی محمدرضا پهلوی ارتباط وسیعی با چهرههای سیاسی متمایل به غرب برقرار ساخته بود. در این میان جوانان از فرنگ برگشته که بعدها هریک در رشتهای از سیاست نامآور شدند، جایگاه خاصی داشتند. بختیار مدت زمان کوتاهی پس از ملاقات با شاه، اوایل 1325، در وزارت جدیدالتأسیس کار استخدام شد و سه سال بعد در 1328 ش. مدیرکل اداره خوزستان شد.
بختیار در جریان محاکمه مصدق در سال 1333 به اتهام اخلال گری و توهین به مقام سلطنت بازداشت و به سه سال زندان تأدیبی محکوم گردید.اما پس از دو سال مورد عفو قرار گرفت و پس از آزادی از کارهای دولتی کناره گرفت و به عنوان عضو جبهه ملی به فعالیتهای مخفی پرداخت.
بختیار در جریان محاکمه مصدق در سال 1333 به اتهام اخلال گری و توهین به مقام سلطنت بازداشت و به سه سال زندان تأدیبی محکوم گردید.اما پس از دو سال مورد عفو قرار گرفت و پس از آزادی از کارهای دولتی کناره گرفت و به عنوان عضو جبهه ملی به فعالیتهای مخفی پرداخت.
ویژگی های منحصر به فردی داشت. وقتی اشعارش را می خواند، حماسه بود و بصیرت و هیجان! کلاً دل سوخته بود؛ زجر کشیده و نامرادی دیده! حساب درد دل که وسط می آمد، روضه های جانسوزی برایت داشت.
کار جمعی ، هم نشاط دارد و هم برکت ! "سینرژی" در علم مدیریت هم همین را می گوید . عقل و تجربه ی انسان هم همین را تائید می کند . معلوم نیست ، چرا برخی از ما ، روحیه کار جمعی نداریم . نیاز به اصلاح داریم.
روزنامه رستاخیز که ارگان رسانه ای حزب انحصاری شاه به نام رستاخیز بود. در اینجا شاه کارگران را به کار بیشتر ترغیب می کند درحالی که در آن دوران فساد در کشور از دربار در حوزه مسائل مالی و اخلاقی گرفته تا به کابینه وزرای دولت گسترده بود.
با احتساب این مواردی که گفته شد تنها دو قلم از هزینه های جشن تاجگذاری شاه یعنی تدارک دو عدد تاج برای شاه و ملکه چقدر بر دوش ملت ایران هزینه تحمیل کرده بود ؟
میرزا تقی خان فراهانی معروف به امیرکبیر، یکی از بزرگترین شخصیتها و رجال سیاسی ایران در عهد قاجاریه می باشد که مقارن با سلطنت ناصرالدین شاه قاجار به مقام صدارت وی رسید و و از بزرگترین وزرای ایران محسوب میشود.
به ملاقات مهندس مهدی بازرگان که در خیابان شاهرضا(انقلاب) تهران دفتر مهندسی داشت رفتم و بعد از گرفتن وقت ملاقات همان نظر را از ایشان جویا شدم و مصلحت کار را پرسیدم، آقای بازرگان در جواب بنده گفت: «این خیالات باطل است. عملیات مسلحانه، جهاد، مبارزه، اینها چیست که شما مطرح میکنید. شما بروید معلم شوید و چهار نفر دانشآموز ...
سیدنی پواتیه 89 ساله در مقام یک بازیگر برای تمام تاریخ هنر هفتم جزو ده نفری است که در تارک و قله سینما، مکانی ثابت و درخشان خواهند داشت . او در سال ۱۹۶۳ با اقتدار اسکار بهترین بازیگر مرد نقش اول را برای فیلم زنبقهای مزرعه دریافت کرد.