ترکیه از آغاز جنگ داخلی در سوریه یکی از کشورهایی بوده که در تشدید ناامنی در این کشور دست داشته و تروریستهای داعش را نیز در این زمینه پشتیبانی کرده است.
اولین دستاورد تلاش های اسراییل برای هسته ای شدن، نیروگاه دیمونا بود که ساخت آن با کمک فرانسه در سال 1964 انجام شد.برخلاف آنچه اسراییل ادعا میکرد که دیمونا یک کارخانه تولید منگنز یا کارخانه نساجی میباشد،بسیاری از سرویس های اطلاعاتی حکایت دیگری از این سایت داشتند.
فدهم ماه می سالروز صدور حکم دیوان عالی آمریکا مبنی بر لغو جدایی دانش آموزان مدارس در این کشور است.تا ماه می 1954 سیاهپوستان به مدارس سفید پوستان راه نداشتند؛ حال آن که قانون اساسی آمریکا صریحا تاکید بر آموزش و پروش یکنواخت، رایگان و اجباری در دوره های ابتدایی و متوسطه دارد، ولی دهها سال مدارس سیاهپوستان را با این استدلال که دوگانه بودن به یکنواخت و ...
عالمان ربانی، چلچراغ هاى پر فروغى هستند که در هرعصرى، در آسمان علم و عمل مىدرخشند، و با کسب نور و گرما از خورشید رسالت و امامت، بر زمینیان تجلى مى کنند و آنان را به سوى منابع نور و برکت دودمان وحى، رهنمون مى سازند، و بر بال عرفان ناب محمدى صلى الله علیه وآله نشانده، بر مشکات ملکوت، عروج مى دهند.
"آندره توپولف" در سال 1888 در مسکو به دنیا آمد و در سال 1908 در دو دانشگاه روسیه پذیرفته شد؛ مدرسه عالی فنی مسکو و انستیتوی مهندسین راه آهن.توپولوف به مدرسه عالی فنی مسکو پیوست و در سال 1909 مطالعه آیرودینامیک را زیرنظر ژوکوفسکی ،از پیشگامان پرواز روسیه، آغازکرد.در همین دوران بود که آندره یکی از اولین تونلهای بادجهان و اولین تونل باد روسیه را برای ...
شاید به استثنای مولوی و تا حدودی ناصرخسرو هیچ شاعری به اندازه حافظ با قرآن انس و الفت نداشته است.(1) و این در اکثر ابیات دیوانش متبلور است به طوری که کمتر بیتی از این دیوان را می توان سراغ داشت که به آیه، حدیث و تعالیمی از دین مبین اسلام گره نخورده باشد.
در ماه مبارک رمضان کتاب هایی مناسب مطالعه در این ماه معرفی خواهند شد. کتاب هایی برای مخاطبان بزرگسال، کودک، علاقمندان به مباحث علوم انسانی و موارد متنوع دیگر. از این پس به طور هفتگی بعضی کتابهای خوب و مفید که برای این ایام و مناسبتهای شمسی و قمری آن تناسب دارند، معرفی خواهند شد.
24 ماه می 1976 سر ریدر بولارد Sir Reader Bullard که در سال های بسیار حساس ـ از 1939 تا 1946 سفیر دولت لندن در تهران بود و در اشغال نظامی ایران و تبعید رضاشاه دست داشت در نود سالگی درگذشت. بولارد در تیرماه 1320 (جولای 1941) و به نظر مورخان ـ با هدف گمراه کردن ـ
شریعتی یک انسان متخصص، متدین، مؤمن است اما نگاهش جامعه شناسی است. جامعه هم در حال تغییر و تحول است. اگر من بخواهم در مورد شریعتی صحبت کنم باید سالهای 1351 – 1347 را بشناسم.
بیست و نهم ماه می سال 363 میلادی در کنار دجله، در محلی که اینک در آنجا شهر بغداد واقع شده است و نه چندان دور از شهر تیسفونCtesiphon (مدائن) پایتخت امپراتوری ایران، جهان باستان شاهد نبرد سخت 60 هزار لژیونر رومی با 65 تا 80 هزار سرباز ایرانی به فرماندهی سپهبد «مرناMerena» بود.
عالم مفضال و مرجع والامقام، حضرت آیتالله العظمی حاج میرزا جعفر سبحانی تبریزی دام ظله، از شاگردان دیرین حضرت امام خمینی است که تقریرات اصول ایشان را در مجموعهای ۶ جلدی به نام «تهذیبالاصول» منتشر کرده است. او گنجینهای گران از خاطرات ناگفته از منش والای استاد خویش است.
رهبری امسال در مراسم بیست و ششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) بر زیلوهای معمول مورد استفاده در حسینیه امام خمینی سخنرانی کردند. اولین عضو دفتر امام(ره) نیز از زیلونشینی امام خاطرهای نقل میکند که نشاندهنده روش یکسان ۲ رهبر است.
پسرم غواص نبود. من صدای قدمهایش را میشنوم. که میآید. اگر پسرم زنده نمیآید چرا تبریزیها بیجهت میرقصند! چرا امسال گل شمعدانی شکوفه قرمز داد و حوض چرا آبش آبیتر از همیشه است. یونس جان تو غواص نبودی. مگر نه!.
با آنکه بارها از وی خواسته شده بود که منزل خویش را از درون کوچه های پرپیچ و خم و قدیمی شهر تغییر داده و به جایی رحل اقامت افکند که حفاظت و حراست از ایشان امکان پذیر باشد ، بپذیرفت.
این سند توسط سر جان ای رابرت سون، کاردار سفارت انگلستان در باغ سفارت انگلستان در قلهک برای وزارت خارجهی بریتانیا در لندن تنظیم و نسخهای از آن به عباس مسعودی داده شده بود تا در سفر به لندن از او پذیرایی شود.
50 غواص گروهان غواصی فاطمه زهرا (س) در عملیات «کربلای 4»، وصیتنامهای دستهجمعی را نگارش کردند که سفارشات 7 بندی آنها با توجه به شرایط امروز بسی خواندنی است