کارشناس مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات گفت: حضرت زهرا(س) ابتدا «فدک» را به عنوان حق ذیالقربی مطرح کردند و چون به استدلال ایشان توجهی نشد آن را به عنوان سهمالارث خود از اموال پدر درخواست کردند.
تحقیقات سالیابی کربن ۱۴ بر روی یک پیراهن در سایتهای باستانی مصر نشان داد کهنترین پوشاک جهان با قدمتی ۳۴۰۰ ساله کهنترین لباس بشر است که تاکنون سالم مانده است.
محمد حسنین هیکل، نویسنده معروف مصری، در اوج بحران ملی شدن صنعت نفت به تهران آمده و مدت یک ماه در ایران به سر برده است. او حوادث آن ایام، را به روزنامه «اخبار الیوم» چاپ قاهره گزارش میکرد.
امام خمینی (ره ) در بیانیه ای به دولتها و ملل اسلامی از همگان به خصوص دولتهای عربی خواستند باتوکل به خدای متعال و تکیه برقدرت لایزال همه قوا و نیروی خویش را بسیج و در راه جهاد با رژیم صهیونیستی بکار گیرند...
به گواه تاریخ بعد از کودتای 28 مرداد 1332 محمدرضا پهلوی چکمه های استبدادی رضاخان را پوشید و با بازیابی هویت دیکتاتوری رضاخان، سعی داشت در تمامی شئون و اداره امور جامعه دخالت مستقیم داشته باشد و از اینرو انتخابات مجلس در این برهه تبدیل به نوعی دموکراسی از مدل شاهنشاهی گشت ...
یکی از عواملی که باعث شد روند شکل گیری جمعیت فدائیان اسلام سرعت و شتاب بیشتری پیدا کند، تفکرات و اقدامات ضد دینی احمد کسروی بود . احمد کسروی که در تمام دوران سلطنت رضاشاه بر فعالیتهای ضد مذهبیاش ادامه داده بود، پس از شهریور 1320 نیز این روند را تداوم بخشید.
هدف از این تحقیق بررسی چند و چون جنبش بهائیت به عنوان یک جنبش مذهبی از آغاز تا امروز است. سؤال اصلی ما این است: فرقههای شیخیه، بابیه، ازلیه و بهائیه (که همه را تحت عنوان بهائیگری در ایران خلاصه نمودهایم) کی، چرا، چگونه و توسط چه کسانی به وجود آمدهاند؟ دیدگاهها و اعتقاداتشان چیست و در مقابل حوادث مختلف در ایران، از آغاز پیدایش تاکنون، چگونه موضعگیری ...
در رژیم پهلوی، تصدی عناوین و پستهای دولتی یک ابزار مناسبی بود جهت سوء استفاده های مالی و اقتصادی. در این میان حتی مشاغل فرهنگی نیز مستثنی نبودند و مقامات دولتی از طریق چاپ و تکثیر محصولات فرهنگی و هنری مبالغ زیادی به جیب می زدند...
تاریخ در رابطه با دوره پهلوی و سبک دموکراسی در آن ایام روایت های جالبی دارد. روایت هایی که نشان می دهد تا چه اندازه روحیه رضاخانی با مجلس و نمایندگان مجلس سازگاری داشته است!
لالهزار در اواخر دوره قاجار و اوایل پهلوی نماد نوگرایی و هنر ایران بود و «شانزهلیزهٔ تهران» لقب گرفته بود. بسیاری از تئاترها، رستورانها، تجارتخانهها، خیاط خانهها، سینماها و فروشگاههای معروف ایران در این خیابان قرار داشتند.
شیخ فضلالله قانونگذاران را مصون از اشتباه نمیدانست و بر این باور بود که قانونگذاران آشنایی چندانی با موازین اسلامی ندارند و همین موضوع باعث شده است تا آنان بر تقلید از قوانین کشورهای غربی، از جمله قوانین فرانسه، تأکید نمایند.
شهر سنندج با برخورداری از صدها مسجد قدیمی و زیارتگاه های بزرگان دینی، یکی از مقاصد اصلی گردشگران مذهبی است اما در این میان مسجد دارالاحسان جایگاهی ویژه دارد.