آدولف هیتلر در 20 آوریل 1889 متولد شد. وی بعدها رهبر کاریزماتیک حزب ملی سوسیالیست کارگران آلمان (حزب نازی) شد. او بین سالهای 1933 تا 1945 صدر اعظم آلمان و از 1934 به بعد، همزمان در مقام پیشوای رایش آلمان بزرگ نیز حکومت کرد.
هیتلر یکی از منفورترین چهرههای تاریخ معاصر است. این مساله البته یکی از بدیهیترین حرف...
یول براینر هنرپیشه آمریکایی در حاشیه بازی در یک فیلم سینمایی در اصفهان، در کنار اشرف و شهناز پهلوی 1. ابراهیم پارسا (استاندار اصفهان) 2. جواد مسعودی 3. یول براینر 4. علی ایزدی 5. لیلی جهانآرا (امیرارجمند) 6. اشرف پهلوی 7. نصرتالله کاسمی 8. شهناز پهلوی 9. شهریار شفیق (پسر اشرف پهلوی)
اشرف پهلوی در سفر به شوروی و ملاقات با لئونید برژنف صدر هیئت رئیسه این کشور 1. طهمورث آدمیت (سفیر ایران در شوروی) 2. اشرف پهلوی 3. لئونید برژنف 4. علی ایزدی
گستره تهران به دلیل قرار گرفتنش در کوه های شمیران در رشته کوه البرز، همیشه جانوران گوناگونی را در خود جای داده است تا آنجا که سابقه شکار حیوانات به وسیله انسان در این شهر برابر است با پیشینه سکونت انسان در این محل.
شکار در ایران قدمت بسیاری دارد و پیشینه شاهان شکارچی که قدرت و کفایت خود را با کشتن حیوانات به زیر دستان خود نشان می دادند به دوران باستان باز می گردد. در ایران باستان سواری، تیر انداختن و شکار کردن از محاسن شاهان برشمرده می شد و برخی از معروفترین سلاطین ایران مانند کوروش و داریوش هخامنشی، اردوان اول اشکانی، انوشیروان عادل، قباد، بهرام ...
سابقه تاریخی ارگ سلطنتی که محدوده مکانی تاریخی آن را در شمال خیابان و میدان امام خمینی (سپه) در سمت غرب خیابان خیام ،در شرق خیابان ناصر خسرو و در جنوب خیابان پانزده خرداد و میدان ارگ تشکیل می دهد، به روزگار صفویه باز می گردد .
«بدون شرح به وایت اسناد ساواک» دومین کتابی است که در این زمینه از سوی مرکز بررسی اسناد تاریخی منتشر شده است. این کتاب که در جای جای جلد آن واژه «خیلی محرمانه» آمده است، روابط ایران و انگلیس، ایران و آمریکا و ایران و اسرائیل را در عصر پهلوی آشکار میکند.
باغ شاه یا باغ فین شاید بدنام ترین باغ تاریخ باشد که هربار اسم آن می آید، ماجرای قتل ناجوانمردانه امیرکبیر و حمام خون او به یاد می آید. این باغ، عمارتی باستانی در کنار عمارت چشمه سلیمانیه است که در فین کاشان قرار دارد.
کتاب «جنبشهای فاشیستی: بحران نظام لیبرالی و تکامل فاشیسم» نوشته ارنست نولته، ضمن خودداری از تمرکز بر جزئیات، به جنبشهای فاشیستی کوچکتری پرداخته که خود را اغلب فاشیستی مینامیدند و به همین دلیل در چشم بسیاری از «چپها» «مدافعهجویانه» به نظر میرسد.
«تاملی در مدرنیته ایرانی: بحثی درباره گفتمانهای روشنفکری و سیاست مدرنیزاسیون در ایران» عنوان کتابی از علی میرسپاسی است که در آن داستان مواجهه شورمندانه پرماجرای قوم ایرانی با مدرنیته روایت میشود.
کتاب «تاریخ جهان» نوشته فیلیپه فرناندس آرمستو و ترجمه شهربانو صارمی از سوی نشر ققنوس منتشر شد. در این کتاب زندگی و هنر انسانها، از دوران نخستین سکونتگاههای بشر روی زمین تا پایان قرن بیستم، روایت شده است.