فوتبال پرطرفدارترین و محبوب ترین ورزش در عرصه بین المللی است، تا جایی که بسیاری از کشورها آن را از ورزش های ملی خود محسوب می کنند؛ و از این رو با توجه به محبوبیت این رشته در میان مردم، ناخود آگاه به طو مستقیم یا غیر مستقیم با بسیاری از پدیده ها ارتبط می یابد. یکی از این موارد اقتصاد است.
آرمانشهر متمدن اسلامی از دید رهبری جامعه ای صرفا از نظر فنی و تکنیکی پیشرفته نیست بلکه موفقیت برای یک ملت هنگامی حاصل است که معنویت و قدرت و تکنولوژی توامان برای ایشان حاصل شود.از این رو الگوی پیشرفت مبتنی بر معنویت، مدل مطلوب توسعه است.
راهکارایجاد توسعه و حصول پیشرفت همواره یکی از دغدغه های اساسی و مهم در ایجاد دگرگونی و تحول تکاملی جوامع بوده است.در باب سخن از پیشرفت و توسعه اگر بخواهیم از نوع مطلوب اسلامی این مقولات تعریفی داشته باشیم می توان گفت: «توسعه و پیشرفت اسلامی همان افزایش سطح بهره مندی و رفاه، ارتقا امنیت، آزادی های مشروع، گسترش ارتباطات اجتماعی و امکان تحرک اجتماعی معطوف ...
یکی از شبهه هایی که نهضت آزادی و دیگر مخالفین نظام بر اصل ولایت فقیه مطرح کرده اند ، بحث «تعهد منهای تخصص» می باشد.آنها می گویند: «رهبر یک جامعه باید علاوه بر تعهد، متخصص باشد، تخصص در فقه و احکام دینی کافی نیست، بلکه در امور سیاست و تدبیر امور و کشورداری نیز باید از تخصص بالایی برخوردار باشد، در صورتی که در افراد فقیه، چنین تخصصی وجود ندارد. آیا ...
نهاد مذهب و به تَبع آن عالمان مذهبی، از گذشته های دور در ایران نقش ویژهای را ایفا کرده است تا جایی که به اعتقاد یکی از ایران شناسان، «آنچه که انسجام جامعه را حفظ میکرد، اسلام بود». از آغاز قرن دهم شمسی این نقش به اسلام شیعی واگذار شد و در این راستا روحانیت محور ارتباطی بین مذهب و مردم قرار گرفتند و کارویژههایی مانند «تصدی موقوفات، مدارس دینی، ...
رژیم صهیونیستی سعی کرده همواره شریان های حیاتی غزه را مسدود کند تا حیات در غزه از بین برود. این عمل غیر انسانی ترفند کثیف اسرائیل برای غلبه بر مقاومت غزه است.
رژیم منحوس صهیونیستی همواره بدون توجه به سازمان ملل به جنایات خود ادامه داده است. این رژیم آدم کش با حمایت کشورهای غربی همواره بر ضد انسانیت عمل کرده است.
کمک رسانی سازمان ملل به کودکان گرسنه؛ متاسفانه بیشتر مانور کمک رسانی است و با وجود این مانورها نیز سالانه بسیاری از این کودکان تلف می شوند. کاریکاتور زیر شمایی از یک واقعیت دردناک است.
اقتصاد کشورهای عربی و شهروندانی که توان گذران زندگی ندارند؛ به بیشتر اقتصاد کشورهای عربی که بر پایه نفت است اقتصاد کاذی یا پوشالی می گویند. چراکه ذات تولیدگری در آن نیست و این کشورها وابسته به رانت نفت هستند.
پاسخ «حجت الاسلام رضا محمدی» کارشناس مباحث اعتقادی، به این پرسش که «فرق و مرز میان ایمان به غیب که در سوره بقره آمده است با خرافات چیست؟» (برگرفته از رادیو سراسری معارف) (8:27)