با مرگ ناصر، معاون وی انورسادات، قدرت را در دست گرفت. این تحولات سبب شد تا شاه ایران مناسبات از دست رفته خود در دوران ناصر را با نزدیک شدن به سادات جبران کند.
تنها کاری که از دست سفارت برمیآمد التجاء و اتکاء به دوستان ایرانیشان در هیئت حاکمه بود. هر چند نفوذ روسیه بسیار بالاتر از این اندک تحرکها بود ولی باز همین اندک نمایش قدرت سفارت انگلیس از بی کار نشستن بهتر بود.
یکی از مشخصات جامعه ایران در سالهای 1342 تا 57، گسترش و رواج انواع فساد (اداری، مالی و اخلاقی) در ارکان دولت و جامعه بود که در نتیجه آن ثروت ملت توسط دولت و دربار سلطنتی و بویژه شخص محمد رضا پهلوی مورد چپاول قرار می گرفت و یا به جیب یغماگران خارجی می رفت
در حالی که تبلیغات مسموم علیه اسلام و روحانیت و حوزههای علمیه، سعی داشت در سطح وسیعی مردم را از اصول راستین اسلام دور کند. امام خمینی در 15 اردیبهشت 1323 ش برابر با 11 جمادی الاول 1363 در سن چهل و دو سالگی، اولین بیانیه سیاسی خود را صادر کردند.
مسجد مرکزی لندن به صورت رسمی توسط جورج ششم در سال ۱۹۴۴ میلادی افتتاح و به عنوان یک هدیه به جامعه مسلمانان اهدا شد که به علت جنگ و دیگر دلایل افتتاح آن تا سال ۱۹۷۸ میلادی به تعویق افتاد.
بنابه دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی و عوامل محدودیتزا، آموزش سواد به زنان در دوران قاجار و اوایل سلطنت رضاخان چندان رایج نبود. تنها محل آموزش و تحصیل، مکتبخانهها بودند که دخترن سهم ناچیزی از آن داشتند.
سرباز آلمانی در حال کمک به پسر بچه ای برای عبور از حصار دیوار برلین. به این سرباز دستور داده شده بود که به هیچ وجه اجازه ی عبور کسی را ندهد و به همین دلیل می توان استرس زیادی را در چهره ی او دید
حضور شریفامامی در بالاترین سمتهای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور، جایگاه تشکیلات فراماسونری در تأمین سیاستگذاران و مدیران ایران دورهی پهلوی را نشان میداد. در واقع در نبود احزاب واقعی و قدرتمند، انجمنهای ماسونی به تربیت نیروهای داخلی، اما در خدمت قدرتهای خارجی میپرداختند
در مورد مزار حضرت زینب(سلام الله علیها) میان مورخان اختلاف است. از سویی وجود دو مرکز مشهور در دمشق و قاهره و از سویی بیان برخی مورخان که مزار ایشان را در مدینه می دانند. نویسنده در این گفتار، ادلّة هر سه نظر را بیان کرده و نظر سوم را قوی تر می داند
«دکتر وینسنت دی مائو» پزشک قانونی است که در چندین دادگاه از جمله در دادگاه نوجوان آمریکایی «ترایون مارتین» شهادت داده است. او میگوید: «از دید کارشناسی، خیلی بعید است که ون گوگ خودش آن زخمها را به جای گذاشته باشد. او به خود شلیک نکرد.»
یک راهنما و پژوهشگر گردشگری به معرفی تهران در قالب قصه پرداخته؛ روستای کمنام و نشانی که امروز پایتخت ایران است و گرچه دیگر آسمانش آبی نیست اما هنوز برای «عشق تهرونها» جایگاه خاص خود را دارد.
یکی از موضوعاتی که در این دو منبع به آن اشاره شده و تا امروز هم مورد بحث و گفت و گوست، مسئله ی شاعر بودن یا نبودن ابوسعید است. درباره ی شاعری ابو سعید ابوالخیر دو نظریه وجود دارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی میگوید: ایشان در تمام شئون زندگی، فرد بسیار منظم و منضبطی بودند. اوقات ایشان با برنامه، برای کارهای مشخصی تنظیم شده بود، ساعاتی را برای عبادت و ساعاتی را برای استراحت و ساعاتی را برای مطالعات تنظیم کرده بودند.