لوطیگری در تاریخ ایران از عوامل مؤثر در جامعه شهرنشین به شمار میآمد. سنت لوطیگری برآمده از محلههای قدیمی و پرجمعیت شهرهای بزرگ مانند قزوین، تهران و تبریز بود، برخی لوطیان را تداوم و پیامد عیاران و هدف آنان را حفظ اخلاقیات در محلات میدانند.
پیر مرد در حالی که این دعا را با خود زمزمه می کرد و می رفت، یکباره یک گره از گره های دامنش گشوده شد و گندم ها به زمین ریخت او به شدت ناراحت شد و رو به خدا کرد و گفت
افلاطون پاسخ داد:« ای خواجه! مرا از تو رنجی نرسید. ولی مصیبت بالاتر از این چه باشد که جاهلی مرا ستایش کند و کار من او را پسندیده آید؟ ندانم کدام کار جاهلانه کرده ام که او خوشش آمده و مرا به خاطر آن ستوده است.
حجتالاسلام محسن مهاجرنیا با بیان اینکه سلفیهای از جنس داعش انسانهای گذشتهگرایی هستند که از تاریخ جا ماندهاند و در خیابانهای امروز زندگی میکنند، گفت: منشأ پیدایش گروههای سلفی، چالش غرب و جهان اسلام است.
قیام 15 خرداد به منزله پایان سیاستمداران کهنسال شاهنشاهی بود و شاه از سوی آمریکا مامور شد تکنوکراتهای جوان و آمریکاگرا را بر سر کار آورد با چنین فرایندی، حسنعلی منصور، در 17 اسفند 1342 به نخستوزیری منصوب شد.
یک تاریخپژوه و روزنامهنگار گفت: گروه فرقان از دکتر شریعتی عبور کرده بود. اعضای فرقان، با وجود تظاهر به علاقهمندی به اندیشههای شریعتی خود را متکاملتر از شریعتی میدانستند که این از چشمها دور ماند.
در قتل عام خانواده هاشمیه، از کلیه کسان و فرزندان ابراهیم خان کلانتر، تنها دو فرزند خردسالش باقی ماندند و این دو طفل که دو قلو بودند، یکی علیرضا نام داشت که همانموقع مقطوع النسل، و بعدها معتمد حرم فتحعلی شاه شد و دیگری علی اکبر نامیده می شد که چون به مرض آبله دچار بود و مردنی به نظر می رسید به امان خدا رهایش کردند.
در امریکا شرکت های هواپیمایی و شرکت های کشتیرانی و کارخانجات عظیم و حتی پالایشگاهها و چاه های نفت زیادی متعلق به ایرانیانی بود که ما هرگز نام آنها را نشنیده بودیم
روزها کار میکرد و شبها درس میخواند و در کنار آن به شعر که مهمترین مشغله ذهنیاش بود میپرداخت. از سال ۱۳۴۴ نقدهای ادبی خسرو گلسرخی در نشریات مختلف آن زمان مانند کیهان ، اطلاعات ، فردوسی و ... چاپ میشد. خسرو زبان فرانسه را از داییاش آموخت و چند ترجمه از زبان فرانسه به فارسی انجام داد.
در کتاب طرحی از یک زندگی نوشته پوران شریعت رضوی همسر دکتر علی شریعتی آمده است . در دوران خانهنشینی (دو سال آخر زندگی) شریعتی فرصت یافت تا به فرزندانش توجه بیشتری کند
سال 1369 سالی بود که زنده یاد حسن حسینی برای ادامه تحصیل به دانشگاه رفت و رشته زبان و ادبیات فارسی را تا مقطع دکترا گذراند . وی دو سال پیش از این ، تدریس در دانشگاه های الزهرا و آزاد را آغاز کرده بود .
همکاری با مراکز فرهنگی سپاه پاسداران ، بنیاد امور مهاجرین ، بسیج سپاه پاسداران شوش دانیال و حوزه هنری ازجمله فعالیتهای او در عرصه فرهنگی است . میرشکاک در اوایل انقلاب در روزنامه جمهوری اسلامی و در ستونی با عنوان «صدای سرخ شاعران مسلمان» به معرفی و مصاحبه با شاعران انقلاب پرداخت